Blogg


long time no see

Hei,hei!

Nå har jeg ikke blogget på ekstremt lenge men jeg hadde solgt kameraet mitt, så hadde jo ikke noe å ta bilder med så jeg slutten en liten stund. Nå har jeg enedelig fått kameraet mitt som jeg hadde bestillt det er Canon eos 600dVenninen min har et sånt så kan litt med det, synes det er et bra kamera! :)

Har fått tatt ett par bilder med det for å ha noe å legge ut, så jeg er tilbake nå! Kommer til å ta sin tid å få tilbake leserne jeg hadde men haha lykke til, til meg!
all love, stay smilng


Hallo!♥

Som dere sikkert vet var jeg i alta i dag hos tannkliniken, har fått ordnet ny streng å klosse på den tanna. Kjøpte meg et par ting, har laget video så den kommer sikkert i morgen må redigere den! Blir en kjempe kort video. Sitter nå å ser på gossip girl, er kjempe hekta hihi♥ 
Skal jeg si dere en gooood nyhet, vi skal mest sannynslig til syden i august, vi er i veldig sent å besteme oss meg hall0? syyyden♥ Så krysser alt jeg eier å har, på at det blir en syden tur!

Hvor er dere nå? 

road trip

Hei dere!
Nå er jeg i alta oss tannlegen, men har ikke tenkt å shoppe så mye. Så kanskje det blir et lite innkjøp? Da lager jeg en video så dere får se :)
Haha, nå kjeder jeg meg egenklig! Trur jeg skal dra å spise,har litt ondt i munnen. Ble veldig dårlige bilder pga knust kamera... sorry for det!

bubbleroom

Hei!

Har tenkt å vise dere noen favoritt antrekk fra bubbleroom.no synes bubbleroom har så fine klær. Du kan shoppe klær og sko på nett, de har så fantastiske klær! 

Bubbleroom / H Halterneck-BH Neonrosa Bubbleroom.noJeffrey Campbell Lita Spike Shoes Black Bubbleroom.no

Sko finner du HER                                                           Sko finner du HER

Franklin & Marshall Pants Rapa Pink Bubbleroom.noSALLY&CIRCLE Olivia Studs Shorts Black Bubbleroom.no

Joggebokse finner du HER                                                Shorts finner du HER

 

Disse er favorittene mine, bare elsker shortsen å Jeffrey Campbell skoene!

wuhu summer

Har bare helt sykt sommerfølelse, det er sol ute også bare å se på bilder av sommer så får jeg så sommer feeling♥  Gleder meg til å finne ut hvor vi skal i sommer, har fått hekta på å lage sånn bokstaver i bilder. Jeg så på topplisten å der stod jeg, er på 162 plass det er jo kjempe koselig det! Ble sykt glad, takk for det♥ I gjenngjeld så har jeg fått sponsortilbud men vet ikke helt hva det er ennå. Det kommer mer informasjon så snart så mulig.


Bare elsker det bilde♥ 

Denne står jo selfølgelig før Benedikte Helen. Ble litt misslyktes da...

Hva skal du i sommer? 
 serie problemer

Kan vell si god morgen, haha stod opp for ikke så lenge siden. La meg klokken 6 i dag tirlig må virkelig få ordnet på døynrytmen min skulle være lammi Tuva i dag men selfølgelig va jeg aaaaaltfor trøtt til det! Får håpe at hun vil finne på noe i morgen ellernoe sånn? Skal legge meg når jeg blir trøtt i dag uansett om klokken er 9. 
Kan vell ikke si hva jeg har gjort i dag, for jeg har bare sovet ..  Har problemer:(( Ser på serier hele natta å hele dagen eller dæm få timan jeg er våken, hoff må virkelig ta en pause.

oppdatering

Hei,hei!

Var i alta på tirsdag og onsdag fordi jeg skulle med reguleringa,så var jeg jo selfølgelig å shoppet litt. Det kommer en innkjøpsvideo eller et innlegg,så dere får glede dere :) På torsdagen var jeg og Joahnne på date vi spiste på tre kokker, det var kjempe koselig fordi hun skulle dra dagen etterpå som er idag he-he :D Trur jeg skal svare på spørsmålsrunden snart når jeg selfølgelig får noen spørsmål! Så om du lurer på noe så bare still gjerne,du kan godt stille på dette innlegget ;)meld deg på nå!

Hallo! :D

Jeg trekker vinnerene i morgen kveld klokken 20:00. Så du har enda litt tid til å være med for å vinne percing, å jeg kommer til å sende pakken på mandagen :) Men skal se ferdig filmen, den er faktisk ganske skummel så vi snakkes senere ;)

Her er link til konkuransen HER HER HER HER 
young, free and single

Hallo,alle sammen!
Stod opp i eleve tiden, og har ikke gjort noe mere enn det! I dag trur jeg at jeg skal kose meg alene haha forever alone men det er faktisk litt koselig å bare slappe av alene :) Skal kjøpe litt godt, se på film å bare nyte livet :D  
Det er kanskje noen av dere som lurer når overskrifet er ''young, free and single'' . Det er slutt mellom meg og Martin, det er litt komplisert! Nå holder han tydelivis på noen andre å det verste av alt 3 dager etter det ble slutt prøvde en god vennine seg på han .. Men,men folk er sånn de er.


rett rundt hjørnet

Hei,hei!
Har vært ganske deilig med liten bloggpause,har liksom ikke hatt noe tid i det siste. I helgen har jeg vært på sonesamling åherregud det var hard trening,har ondt overalt! Men har også vært sykt koselig med jentene også shoppet vi litt i går så tenkte å vise hva :) Men har tenkt til å vise noen ting jeg har kjøpt i det siste i honningsvåg å når jeg var i alta med reguleringen så det blir en innkjøpsvideo av ting jeg har kjøpt i det siste. Så den er rett rundt hjørnet,så bare gled dere :D

vinn gavekort på 200kr

Hei!
Jeg har fått sponset et gavekort på 200kr på FIFFIT. Å tenkte å gi dere det,det eneste du trenger å gjøre er å dele dette innlegge på facebook å kommentere at du er med! :) Jeg tar kontakt med vinneren. Så hiv deg med å vinn et gavekort på 200kr!
FIFFIT er en side du kan shoppe på kjøpe klær,sko,vesker å masse mere! :)

Dette trenger du å gjøre
?lik dette innlegget på facebook
?kommentere at du er med

Lykke til! Trekker vinneren på søndag klokken 22:00!

FIFFIT

Hei!
Du kan vinne et gavekort hos FIFFIT på 200 kr!
De selger kjempe fine klær,sko å masse annet. De har kjempe kvalitet på det,å synes det er en kjempe bra sted å shoppe.
Mine tre ønsker fra FIFFIT

Solbriller som er drit kule.
Link til solbrillene http://www.fiffit.no/products/armani-solbriller11117

En kjempe fin blazer.
Link til blazern
http://www.fiffit.no/products/calvin-klein-carte-blazer2

En nydelig kjole.
Link til kjolen
http://www.fiffit.no/products/rocco-barocco-nero

my boyfriend

Hei! :)
Jeg tenkte dere skulle få vite noe,å det er at jeg og Martin er kjærester vis det er det jeg skal kalle det. Å vi har holdt på en liten stund å ja,jeg er kjempe glad i den gutten han er alt for meg!
Han er en kjempe herlig gutt,han er kjempe søt han skriver søte ting til meg hele tiden,jeg smelter av han! Martin er utrulig snill,han er helt klart en romantiker han er den beste i hele verden. Vi har det kjempe koselig i lag,å digger å være lammi han,han er det beste som har sjedd meg!

jeg vil lese din blogg!

Hallo!

Jeg har lest så mange blogger så lenge at har faktisk lyst å lese noe nytt,noen andre blogger. Så ja da er dette rette øyeblikk å spørre dere hva er din blogg? da er det bare å legge igjen en kommentar med blogg adressen din så skal jeg ta en titt å kanskje du får en ny leser vis jeg liker den da,også tenkte jeg å linke 5 av de bloggerene i et innlegg på min blogg :D

Alt du trenger å gjøre er 

* kommenter bloggadressen din å hva du blogger om

*også tar jeg en titt,å vis jeg liker den så linker jeg den på min blogg å du har fått en ny leser.

Jeg kommmer ikke til å bare til å lese de fem da! :)

 

planer for dagen

hei,hei!

I dag sto jeg opp klokken ti haha veldig tirlig for meg da. Har planer for dagen,jeg skal etter jeg er ferdig å blogge rydde rommet så dra og pante flasker å få litt penger også skal jeg sikkert dra inn på gymsalen og ha egentrening kommer sikkert til å trene litt på spens,kondis å det som er så digg er at nede dær har de masse trenings utstyr nesten som en trenings studio! heeerlig så kommer jeg sikkert til å dusje,se på film å bare kose meg på kvelden! :D
i går som sakt var jeg i bursdag til Mia å det var kjempe artig vi ''lekte'',spiste kaka og taco å massemasse mere KJEMPE koselig kveld♥

hva er dine planer for dagen?
 

fock this day

Halloen♥

Dette her er ikke helt min dag har vært en dritt dag,er så utrulig lei,sur,iriitert å ja alt det der! Jeg aner ikke hvorfor men dette er apselutt ikke min dag,guud håper morgendagen blir perfekt♥ eller i alle fall bedre enn idag da. Wææææ vet ikke hva jeg skal blogge om,på trening var det ikke NOE gøy en P I S S trening spør du meg


curls

i sted krøllet jeg håret,laget en video om hvordan jeg gjør detså legger den ut i kvel engang! Det er endelig påskeferie har ventet helt siden vinterferien var over,i påsken skal vi på vogna så det blir ingen ''nye'' bilder jeg har tatt i olderfjord fordi det er så dyrt å gjøre sånn men det kommer helt klart en vidoe fra påska!:)

hva synes du om krøllene? 

stress,stress å enda mere

heihei!

Vet jeg ikke har blogget tirligere men i dag har det særiøst vært mye stress. Fordi skole,dro hjem til Johanne for å bake ferdig klokken kvart på 5 hadde trening fem til åtte å ja det har vært så mye stress nådde ikke å spise middag engang! hoff,men håper ikke morgen dagen blir likens men har trening klokken seks.
bilder fra bakingen

 haha,disse ble ikke bra!..

 

hvem ligner jeg på?

Hei

Jeg lurer på en ting! Hvem synes dere jeg ligner på? så jeg skal legge ut noen bilder så får dere kommentere hvem jeg ligner på. Hadde vært sykt kult å få vite det!

hvem ligner jeg på?

fock

..it's monday tomorrow

Jeg hater mandager trøtt,sliten å alt! men noen ganger blir de helt okei! i dag har jeg bare tatt bilder å spist goteri fra igår sittet på pc spilt en video,ja dere leste riktig spilte inn en video i sted som jeg skal begynne å redigere på. Senere i dag skal jeg kanskje dra på idrettshalen men noen folk å trene litt kanskje det kommer en liten video fra ''treningen'' hahah! trur det blir litt mye kødd..


my favorite perfume

somday Justin Bieber sin parfyme den lukte søtt,mild å sommer aktig! den er ikke så strek lukt men er kjempe søt lukt!

hva synes du om den parfymen?fette ondt

hei hei!

sorry for ordbruket mitt men i gymmen hadde vi staffet å det var utrulig slitsomt men litt godt! på skolen ble det slosskamp på meg og noen men vi er venner da he-he!i dag skal jeg og lillesøster til honningsvåg å kjøpe goteri å alt det der! Skal sitte barnevakt for hun hjemme fordi tante skal ferie bursdag her osv..


bilde fra arkivet

corner

Hei!


Vi var på Corner å spiste mat med mamma,meg,lillesøter å Fanny det var kjempe koselig å til desert fikk vi softis! Vi dro igjennom noen butikker før vi dro hjem,idaf skal jeg rive ned veggene på rommet skal vi sykt artig! På skolen fikk jeg noe helt utrulig oss Hanne fikk en STOR Justin Bieber plakat jeg ble overlykkelig:)

kjelivik!<3

Sminkevideoen kommer i løpet av dagen,har spilt den inn!

bruker du å dra ut å spise? noen ganger,ofte eller aldri?
 

good morning

hei,hei!
Jeg er på bussen til skolen å blogger på mobilen så det blir ikke så bra. Dagen idag er bare helt vanlig skoledag,i ettermiddag skal jeg jogge osv.. haha,jeg aner ikke hva jeg skal blogge om på morgen igår var jeg litt med Anneli å Mia Kristin men Anneli dro til bestemora. Så da dro jeg og Mia Kristin til hun å så på videoer.

besøk

Heisann!
Nå sitter jeg oss Tuve ble med hun hjem! Hun overtalte meg heheh,men det ble desvvere ingen sminkevideo fordi når jeg akkuratt skulle filme hadde jeg fri for strøm så typpisk!
Skulle også lage video med Tuve men så glemte jeg kamera så vi skal filme i morgen:)

maby sminkevideo

Hallo

Hadde tenkt til å slenge inn ett innlegg før jeg legger meg! Har nettopp sett pradise hotel det var okei å se men litt spennanes det med blondinen osv..I morgen tirlig hadde jeg tenkt til å lage en sminkevideo vis jeg rekker det så kryss fingrene siden dere har mast så utrulig lenge på en sminkevideo av det jeg bruker til vanlig!:)

god natt,alle! 

jeg har også en date i kveld!

hei,hei!

Ja det stemmer men min naturfagsbok! men nå skal jeg øve til halv åtte øve igjen se paradise hotel legge meg!hoff vi fikk vite idag at vi har prøve i morgen!...litt iriiterende men,men sånn er det nu! jeg så at en annen blogg hadde også en date med naturfagsboken sin heheh♥ 
Det er vell ikke så mange som liker å pugge å mange har vell forsjellige pugge måter! jeg bruker å skrive ned setninger også leser jeg de å igjennom boken maaange ganger til jeg ikke orker mere!


haha kødd!

hva skal du i kveld?:)

 

slappe av

Hei

Sitter her i stuen å hører på musikk sitter på pc'en i kosebokse,helt digg! I går var vi i alta og spilte de siste kampene i sesongen,vi vant begge første kamp mot bul3 9-5 andre kampen 5-16 jeg scoorte bare et mål men bryr meg ikke! Etter den første kampen møtte jeg Ane så vi dro ned på esso og kjøpte oss twister mmmmm♥ så det var kjempe hyggelig. Om en månde skal jeg til alta igjen med reguleringa da skal jeg kanskje sove oss hun den helga jeg drar♥♥ 
Vi sto i kollone i 2 timer minst men det var enklig bare artig fordi vi gikk ut å det var kjempe mange biler ja vi lagde harlem shake video hahah den kan jeg sikkert legge ut! Også gikk vi foran alle bildene i rekke haha det var kjempe artig å flaut! Men vi kom hjem sånn ca i 22:30 tida iallefall jeg var helt kjørt så la meg med engang pusset bare tennerne og gikk på do tok 5 min så var jeg sovnet!

bare som dere vet det så redigerer jeg to videoer nå en whats in my makup bag?  og en innkjøpsvideo så dem kommer sikkert i løpet av dagen fordi jeg skal ikke gjøre noe. slappe av se på film,redigere video osv..


et random bilde jeg tok

hadde sotte pris på en kommentar!kommenterer altid tilbake
 

friday

Hei,hei!
Endelig fredag men var jo ikke på skolen idag fordi tar bussen med Mor senere idag pga stengte veier! Vi var klar i formidag men sefølgelig var veiene stengt.
I morgen drar vi til Alta (vis veiene er åpne) for å spille to kamper tror vi spiller mot bul2 å bul3 ellerno? btw innkjøpsvideoen kommer kanskje på lørdagen vis jeg ikke er så sliten.
Jeg var jo i alta å skiften streng i går å se hva som har sjedd i går kveld/natt!

innkjøpsvideo?

Hei
Jeg har vært å shoppet i alta også kjøpte jeg bare et par ting ikke mye! Men vil dere ha innkjøps video,så lager jeg det. Spiller den inn i morgen når jeg kommer hjem i 11 tiden på dagen da.

nå drar jeg

Hei,hei!

Er nettopp stått opp også skal jeg ordne meg,så kjører vi! Gleder meg engenklig til å skifte streng fordi den jeg har nå er dotte av så blir godt å få ny! men kommer kanskje til å gjøre litt vondt. jaja,skal ordne meg nu så vi snakkes sikkert når jeg kommer hjem!tokk disse igår.

 

good night

Hallo!

Jeg skal snart hoppe i seng,er på vogna nå med bestemor å mamma. I morgen som sakt drar vi til alta å skifter streng trur vi skal dra innom amfi men spørs må rekke den siste treninga i handball-sesongen,men vis det blir så kanskje jeg spiller inn en innkjøpsvideo?


 

sliten etter en lang dag

halloen!

Kom hjem klokken halv 9,fra Johanne herregud vi har hatt det morsomt. Har faktisk ikke flirt så mye på leenge det var godt men også ganske slitsomt fordi jeg fikk så latterkrampe at jeg hadde vondt i magen hoff hoff! jeg bare føler at six-packen kommer sakte ut hahahhah neida..
Men skal pusse tenneren gå i dusjen så legge meg,skal bli så digg. må gjøre videoen kommer sikkert i morgen kveld er nesten ikke begynnt er så sliten att jeg er helt døtt.
 detter er noen øyeblikksbilder fra movie maker så bildene er litt småe..men dette er noen bilder fra videoen.

gleder dere dere?


 

særiøst?..

Hallo

ny uka..mandagan er den verste dagen i uka det dagen etter helga,det er jo forjævelig å stå opp til mandager! Men denne mandagen ble ganske bra fordi jeg og Johanne dro hjem til hun også gjorde vi lekser har ingen lekser!! Etter det spiste vi litt kanelboller,lefser mmmm! I stad lagde vi må gjøre videoen den kommer sikkert i morgen kveld ellerno?
Det kommer kanskje en kjede video av oss men hva kan vi gjøre?

 

hva kan vi gjøre på videoen?

dagen i dag

Hei,hei!

Dagen idag har vært både slitsom å litt artig,fordi i dag morges sto jeg opp så på en film men så fikk jeg rydde lyst haha... Fordi vi skal jo pusse opp vi begynner imorgen å rive så er flyttet in på romme til bror så har stappet inn alle tingene å bror sitt rom er knøtt lite men funker. Jeg vet jeg ikke har blogget så mye har faktisk ikke blogget i helga sorry for det men er tilbake på normal.

når jeg sto opp idag hadde jeg krøller etter jeg gikk i dusjen så flettet jeg meg.
hva har du gjort i helga?


 

scootertur

Hei

i morgen drar våres familie å gudmor sin familie på scootertur eller ikke direkte tur men vi drar i morgen på hytta deres vi tar med de to scooterene våres,å vi skal kjøre liten tur osv..Men uansett dagen i dag har vært topp en perfekt fredag på en perfekt dag! har spist cupcakes også hørt på musikk selfølgelig Justin Bieber! Da er det en halv time til bursdagen hannes er over jeg vet ikke hva klokken er i england da..whatever!

Skal begynne å gjøre noe med rommet mitt jeg hadde begynnt men det er bare mye verre en før jeg startet.Trur kanskje det kommer før å etter bilde av rommet,gleder meg sykt til å pusse opp!kommer til å bli myee finere rom å da kan jeg ha romvideo! Kunne aldri ha hatt det med dette rommet niks ikke på tale...

 

hva skal i morgen da?:)

follow me

Hei

På spørsmålsrunden fikk jeg et spørsmål om jeg kan lage et innlegg om hva jeg heter på de forjellige tingene (facebook,instagram,twitter osv..)

facebook side: HER

Instagram: benediktehelen   å min instablogg    benediktehelenbloggno

Twitter: benediktehelen

Formspring: benediktebh

kik: benediktehelen

snapchat: benediktebh

ja,de var disse tingene jeg har(?) eller dær dere finner meg da! så follow meg så follower jeg deg.


god morgen alle morgenfugler

Hallo

Er nettopp stått opp,skal ned spise kle på meg også sminke meg! Off,nå er det onsdag å vi har en passelig dag har K&H det er litt artig da. I dag kommer episode 21 av Pretty Little Liars sesong 3!!!!!!! omg,gleder meg så sinnsykt myee omfg åsså kommer sesong 4 i sommer da litt lenge til...men nå skal jeg ikke prate om det uansett vi snakkes senere må gå og ordne meg! 

min naturlige

Jeg tenkte å vise dere min ekte hår farge fordi mange av dere har spurt hva min naturlige hårfarge er så ja.


ja,dere ser nu iallefall litt.


å dette er hvordan jeg har det nå! skal forestten farge etterveksen snart;)))

god natt!

hva synes du om min hårfarge? 

10 ting du kanskje ikke viste om meg

Hei,hei!

1.Jeg synger hele tiden men ingen legger merke til det dusjen,rommet,skolen,bussen,butikken overalt.

2.Når jeg er alene i huset leker jeg ninja

3.Jeg er veldig sta må ha viljen min!

4.Er også paranoid sånn på Pretty Little Liars så trur jeg at det skjer med meg å...hahah

5.Elsker å sove bruker å sove før jeg skal sove..Veldig smart!;))) 

6.Er utrulig lat mamma syns jeg aldri gjør noe.

7.I 2012 begynnte jeg å skrike da norge ikke vant serbia

8.Bruker briller

9.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelsker Justin Bieber!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

10.uten telefon er jeg fuckt! må ha den med OVERALT! uansett hvor skolen,besøk overalt!;)♥
var det noe du viste?blogger jeg leser


NaisSweetLife-auroramohn-tuvaw-krisssy-miashadow-johannewh-mammaine-sophieelise-andreabadendyck-l0ve-tcmn-torhiiild-betinabf

ble du nevnt? kommenter så leser jeg bloggen din så kanskje du får en ny leser!:)

helg bilder++
okei det var ikke så mye bilder men veldig mange ble misslykket. Så ja men uansett neste video kommer sikkert på tirsdag eller onsdag!

Hvordan video vil du ha?

sunday

halloen

da er det søndag igjen,å jeg bruker bare å slappe av sitte å se på film,men vi skal jo spille to kamper men fikk NETTOPP vite at kampene er avlyst så surt! hoff,så da blir det en slappe av dag idag! Men uansett jeg skal snart opp til Johanne fordi jeg skal filme hun,hun skal lage en innkjøps video så synes jeg det er så artig å se på folk imens.he-he 


sorry denne helga har det ikke vært noen ''nye'' bilder pga har ikke fått til å laste ned bildene på pc..så beklager det!

ah,lørdag

Hei♥

I går kveld gikk jeg opp til tante,kom opp ca 11 tiden på kvelden da! Når jeg kom opp spiste jeg litt også så jeg på noen videoer på you tube. men nå ligger jeg på sofaen med lisa i armkroken å vener på at klokken skal bli fire for da skal vi handle også lage taco jeg tante å den nye kjæresten til tante som er ''onkel'' he-he! tror det skal bli koselig da taco,lørdags kveld å tv kos. 
Jeg får ikke til å legge inn bildene på pc aner ikke hvorfor tok jo bilder i går...off så iriiterende men skal spille inn en video nå den kommer sikkert ut på mandagen.


et lite bilde fra igår...blir ikke større
 

hva skal du idag?

hva skal du i helga?

Hallo!

I  ''dag'' er det jo fredag,haha men jeg skal iallefall være oss tante i helga også på søndagen skal vi spille kamp trur vi skal spille 2 kamper mot de to beste bul lagene. Gleder meg utrulig mye å skal bli en god kamp,både de og vi er gode lag! Oss tante trur jeg ikke at jeg skal gjøre så mye men kanskje det er nett dær så da blir det film seing å blogging!<3 Men vi snakkes ''senere'' skal se ferdig en krim serie å kanskje se en film.

Har forestten ordnet nytt design å da måtte jeg jo ha en ny header så skal få Mia Kristin til å sette den inn jeg får ikke til...

 

Hva skal du i helga?  / Synes om headern?

bakt boller

Hei!

I stad bakte jeg å bror boller det var kjempe artig å gjøre noe med bror som vi aldri gjør! Haha,det ble mange små å store,men resultate var bra var kjempe godt. Dagen har enklig vært strålende har vært alene hjemme med bror til 4 også spise vi middag å boller å så på karl og ko trur det skrives sånn men sykt bra 'ettermiddag!:) Forestten nå sitter jeg her ser på Pretty Little Liars har bare 2 episoder igjen surt,men skal begynne på ny serie men vil liksom se på nesten som PLL for det er så sykt bra laget å drit spennende!


de sprakk hahah,så flinke vi er!

Hva har du gjort i dag?

supernanny

Hei!

god morgen alle sammen,jeg sto ikke opp nå sto opp 11. I dag skal jeg heller ikke gjøre noe alle er borte på hytta,vi drar på vogna på fredagen! Jeg får ikke tatt bilder ute idag fordi det er så stygt vær regner,vind å helt forjævelig til å gå ut å ta bilder. Sitter her å ser på supernanny det er jo helt sykt for ulydige de ungene er hahah!..

Er ikke på min pc så blir ingen bilder denne gangen.
 

family time

Heia!♥

Idol og hjemme koos!!♥ Mine idol favoritter er Ken Andre å Steffen fy så flinke de er,det er noen flere med de er bare helt topp! I kveld skal jeg tilbringe tiden med familen men lillesøster er ikke her men det er veldig stille diiiggg!♥♥ Morgen dagen trur jeg skal rydde å ordne litt sånn her hjemme det blir bare meg å bror hjemme så stille å fredelig!


random bilde

Hvem er dine 2 favoriter i idol 2013?

 

sløv

Halloen!

Har vært utrulig sløv i dag har ikke orket å gjøre noen ting bare sittet å sett på film i senga,sto opp rundt 11 i dag morges.Sånn i 12 tiden gikk jeg i dusjen tenkte jeg ville bli litt mere våken men det varte bare i en halv time så rett i senga igjen for å se på filme haha! Men i morgen tenkte jeg å prøve å få ryddet ut av rommet for må jo begynne å pusse det opp. Går kveld la jeg meg veldig tirlig trur i 23 tiden ellerno? i kveld skal jeg ikke legge meg så tirlig spørs hvor trøtt jeg er da!

Har ikke fått tatt noen nye bilder men skal prøve å få til i morgen...
 

endeliiiig

Heisann ♥

Endelig vinterferie har ventet utrulig lenge på det, vi har vinterferie helt til fredagen også er det helg! Fri i 5 dager for meg blir det 6 fordi jeg skal til alta på mandagen å skifte streng. Skoledagen var helt ok i musikken hørte vi på litt forskjellige musikkvideoer vi hørte bare 2 Justin Bieber sanger..Jeg har planlagt var jeg skal gjøre i vinterferien film, tisse, spise å sove! Det skal jeg gjøre til fredagen også skal vi på vogna å kjøre scooter♥♥ å jeg skal blogge minst 2 innlegg hverdag i vinterferien jeg kommer sikkert til å begynne med det!

 

good morning

Hei alle søte!

Er nettopp stått opp å har spilt inn en sminkevideo så den kommer sikkert i løpet av dagen skal dra på skolen snart å jeg hadde litt god tid i dag tirlig så jeg tenkte jeg skulle blogge litt! Men sminkevideoen skal jeg sikkert begynne å redigere når jeg kommer fra skolen sååe..


søndag..

Heihei!

 

Nå sitter jeg i stuen med Tuva,Mamma å Pappa.Ja overskriften jeg er så trøtt sovnet klokken 4 i natt trur den var borti 5 ellerno? Jeg og Tuva sto opp klokken 10 gikk ned og skulle se reaksjonen til lillesøster når hun fikk tab2 å ett akebrett hahah...Hun er jo helt i 10020
Jeg har enklig ingenting å blogge om nå men blogget ikke igår kveld. 

lørdag's morgen

Hallo alle søte!

Nå er det formidag å jeg sitter bare her i sofaen ser på tv,i dag har jeg ingen planer i kveld skal jeg og Tuva ha jentekveld! Det kommer sikkert noen bilder i løpet av kvelden men hallo når man har jentekveld skal man jo ikke sitte på pc'en. Vi har planlagt å se på skrekk film,spise goteri å drikke brus!♥ Har du noen film tips? 
Hva skal du idag?

 

helg

Endelig helg! Men synd at jeg enda har litt vondt i halsen what ever,det er helg da skal man bare chille trur jeg skal finne på noe med Tuva eller noe.Forestten er på 7.plass på Norkapp topplista haha litt teit men syns det er litt kult. Tokk litt bilder i sted men måtte sette de i et bilde fordi av en grunn kommer ikke det der ''last opp bilde'' off....Veldig iriiterende:) Har laget en sminkevideo den kommer sikkert ut i morgen en gang

dagens inspirasjonwhat

Hei

Finner alså ingen overskift men jeg har ingentiing å blogge om i morgen skal jeg være hjemme så kan prøve å få lagd en video men hvordan video? bare kom med noen forslag helst ikke noe med mye snakking fordi jeg har en kjempe iriiterende stemme nå som jeg er syk..Idol begynner snart han kjekke fikk vi ikke høre.. det suger! 


Shitt jeg ser kjempe syk ut på bilde øynene er helt døe...


friends forever♥

ny header men får ikke ordnet det så overse det,takk

forslag til å lage video?

goodnight

Har nettopp spist kos og pusset tennerne,mamma kjøpte til meg siden jeg var syk hihi...Men jeg har enklig ikke noe annet å si men jeg lurer på noe Har dere noen videoblogg idër? Jeg har ingen aning om hva jeg kan lage og hva dere vill ha! Så vis dere vil ha videoblogg så gjerne kommenter video forslag!♥

Skal mest sannsynlig på skolen i morgen vis jeg ikke har hodepine å feber men halsen er ikke så nøye kan bare ta halsepestill.


 Som jeg ikke har sakt men har fått regulering i januar..sorry for lite opptadering

GOODNIGHT!♥

sick today

Host,host...Hallo!♥

Syk i dag ja,i går kveld hadde jeg hodepine,feber å ondt i halsen så mamma sa bare at jeg skulle holde meg hjemme for å ikke bli mere syk. Johanne er nettopp kommet på sykebesøk koselig! Nå sitter vi bare hær å ser på tv,vet ikke når hun drar men når du er dratt skal jeg fortsette å pakke ned tingene mine på rommet hvis jeg klarer da...

old bilde...random

hate monday

Hei lesere!

Hate mandager de er så mandag's,man er så trøtt,sliten å skoledagen er kjedelig! Dagen startet litt dårlig følte meg ikke helt Benedikte lå nesten oppe hele natten for å se på Pretty Litlle Liars må ikke gjøre det flere ganger!
I morgen er det honnywood jeg skal se tre filmer Historien om Pie,LOL og kontiki men Historien om Pie går veldig tirlig klokken 06:55 så må opp klokken 6...Men det beste er at vi får bolle å sjokomelk♥ Johanne overnatter oss meg i dag:D♥ 

Hvordan dager i uken hater du? Hvilken dag liker du best?♥ 

altaturnering

hallooo
Nå er vi alta og har spilt 3 kampet, vi vant de kampene i går 7-2 begge to! Også idag tapte vi 6-3 mot kiruna... men vi skal spille en kamp kl 12 etter det skal vi i byen!:)
snakkes skal feste

mikkel gaup

Heisann!
Vi var med klassen på perleporten,han Mikkel Gaup lærte oss om masse joiking haha det var faktisk litt morsomt.Også battlet vi mot guttene det ble uavgjort vi danset og tok litt bilder med ham! Vis du ikke vet hvem det er så er han med i "hjerterått" også "veiviseren" han var drit kul
litt hemma ansikt på bilde

VET DU HVEM DET ER?:)

hytta

Heisann folkens:*

Helga skal jeg være på hytta med Johanne,det skal bli kjempe koselig! Pappa har bursdag i dag og han blir 40 år litt uintresangt menmen...Ja,som sakt hytta i helga med Johanne.
I dag har det vært skole også dro vi til olderfjord også har vi lekt snøballkrig på hytta skal man være litt barnselig..tihi!bilde er tatt fra idag.

snakkes imorgen

 

torsdag's dagen

Hallo!
Dagen har vært okei. I gymmen va vi ute og rendte på matta,det va sykt artig til vi ble søkke våt.. hihi,artig va det.
Det er trening idag men jeg kan jo ikke trene før neste uke!! gleder meg så sykt til å begynne å trene<3 Nå har jeg tatt på meg koseklær siden jeg var kald,begynner å blli syk:((

takk

Heisann!
Jeg fikk en header oss Stine! Hvis dere har lyst å besøke bloggen http://www.schtine.blogg.no/ Hun er kjempe flink! Tusen takk!?

ingen video,men

Heii?
Ingen video denne uken,pappa har glemt ladderen å pc! Surt..
Dagen gikk helt okei,vi har prøve på Torsdag må øve masse:((
Men har ikke så mye å snakke om så vi snakkes senere?

ingen video,men

Heii?
Ingen video denne uken,pappa har glemt ladderen å pc! Surt..
Dagen gikk helt okei,vi har prøve på Torsdag må øve masse:((
Men har ikke så mye å snakke om så vi snakkes senere?

digg

Heii?
I morgen tirlig drar vi til olderfjord,det skal bli så digg! Slepper skolen i morgen vi har ikke noe spesielt gym men kunne jo ikke hatt det uansett. Skal ikke spille på lørdagen men skal kanskje være med å se på det er minst sannsynlig! jaja,jeg skulle bare si ifra til dere? Blogget på mobilen så blir ikke bra bilder.

torsdag

Hei♥

Dårlig blogging i det siste men har vært litt opptatt med skole.Skoledagen var like kjedelig å vanlig,vi har to prøver neste uke..I dag er det trening men kan ikke trene på 2 uker,på lørdagen er det dagstur til Alta det er 3 kamper jeg trur at jeg skal spille!♥ Om 11 dager skal jeg få reguering,gruer meg veldig myee...


dagens outfit

rett rundt gjørne

Heii?
Videoen av det jeg bruker til vanlig i sminke er nå rett rundt hjørne skal filme den i morgen eller på tirsdagen siden mandager er så slappe å kan hende jeg ikke når å filme,men den kommer!
I helga har jeg koset meg med betendelse igjen..Lørdagen spilte vi kamp tapte aner ikke hvor mye men de er gode da! Også dro jeg hjem og dusjet ordet meg osv!
Resten av kvelden satt jeg å Johanne barnevakt for Dina,vi så mange filmer!? kjempe koselig

spørsmål's runde

Hei♥

Det er finere å skrive sånn så begynner med det,ja tilbake til poenget! 

Skal ha spørsmåls's runde lager den i morgen fordi har ingenting å gjøre skal ladde kamerat i natt så det er ladddet♥ Så ja bare kom med spørsmål uansett hvor sprøtt svarer 110% ærlig!♥♥ glad i deg,Johanne 


julaften-bilder

Heii♥

Ja,litt seint men har ikke hatt tid.Vært med familien så har ikke nerdet pc i jula♥


Hadde på feil fokusering


mat♥


Kjolen jeg brukte på julaften!♥Hva synes dere? Hvordan skal jeg bruke som profilbilde?

bittelille julaften

Hallo!♥

I dag er det bittelille julaften,og har ingen planer jo jeg skal se film med Johanne. Gleder meg sånn til julaften Onkel kommer,Chris-Andre er kommet♥ omg,det kommer til å bli en koselig jul!♥♥ Forestten skal jeg få regulering om 37 dager,gruer meg redd for å få DET reggis tryne...


Fra arkivet.

fotball trening idag:DDD

Jippi,idag har vi fotball trening som du sikkert leste!♥ Klokken åtte skal vi møte trur vi trener i en time ellerno,spørs hva vi vil da:) Skolen gikk ganske fort vi så fil,også snakket vi litt. OMG,har dere hørt hva som sjedde i USA fyyfaen så fælt nå er jeg litt redd for at det skal sje oss hos!! Fordi de tenkte sikkert ''det skjer jo ikke her på den knøtt lille plassen hær'' men det sjedde så det kan sje hær...


smiiiil

det at jeg skrev smiiil var litt whannabe Mia Kristin sorry!

peneste!!!;*

norge tapte

Hallo..

Norge har nettopp spilt kamp mot Montenegro,de hadde flaks. Ingen gull på oss i år,menmen...suurt! det blei 2 ekstra omganger,husker ikke stillinga:)
Anja Edin spilte supert,ho er helt utrulig good♥ Forbilde mitt,vil bli akuratt som hun!

digge ho!

ny uka nye muligheter ny fockings mandag

Heii folkens;*

Helga har vært helt ok ikke topp men okei lizzom! På lørdagen spilte vi kamp første kamp ble det 12-6 og andre kamp ble 16-6 har ingen anding hvor mye jeg scorte men jeg gir enklig faen!♥ Det er ikke det som har noe å si,men det er noen på laget som skryter over hvor mye de har scort driiit iriiterende!!!
I dag har jeg chilla sett på sesong 1 av Pretty Little Liars men finner ikke sesong 2 Vet du hvor jeg kan se sesong 2 gratis ikke lage seg bruker?♥ I dag spiste vi middag oss bestemor,det var nyyydelig har stoor koset meg i dag med familien!♥ Bror har vært hjemme i helga så vi har hatt familie kvelder,vi så jo norge spille igår de vaaaant♥ en de sugde først men de 10 siste minuttene ruuulte de♥ Men skal snart legge meg er helt utkjørt

ingen bilder,det er klikka... 

ikke noe så særlig

 Hei folkens♥

Har ikke bloggen noe særlig i det siste men nå er jeg tilbake! I helga spilte vi kamper i alta på søndagen,men jeg og Johanne dro på fredagen første kampen vant vi 14-7(?) andre kamp vant vi 22-4 trur jeg.Klipte meg på fredagen,ellers er det ikke noe nytt!♥ Litt drama foregår men ikke så nøye!:)
Det var juleoppvisning i dag for HT&IF,det var kjempe gøy og se på men også litt rart fordi jeg bruker jo å være med men har slutta det er så mye med lekser osv..

Var ut og tokk noen bilder,så nå får dere se de!♥


Når jeg beskrete det blei det ukalart eller det blei alle..snøø♥♥


 

Gjesteinnlegg

Hello! 

Nå er det jeg, Mia Kristin som er innom og skriver et gjesteinnlegg her :) Jeg har nettopp fiksa design og header til Benedikte, og håper hun er fornøyd!♥ Jeg og Benedikte sitter her hjemme hos meg i sofaen og gjør ikke så mye, egentlig :) PC'en til Benedikte kortslutta nettopp, så hun sitter på mobilen, haaha! 


yolo liksom! haha.

Men ihvertfall! Vi skal spille handballkamp i morgen, og det gleder vi oss til♥ Vi skal spille mot bossekopp tror jeg? Er ikke helt sikker.. Men anyway, gøy blir det ihvertfall! Vi ligger forresten enda på 1. plass på tabellen, for j12 :) Derfor må vi prøve å klare og ta seieren i morgen :D

haha, vi snakkes!

Hvis du vil besøke min blogg, klikk deg inn HER! :D 

sjærpings

Hei!

I dag hadde jeg foreldrekoferanse...Det gikk ikke så bra,hun sa at jeg ikke jobba i timene også at jeg kødda så mye i timene.Jeg hang mye i gjenn i hovedfagene,leste aldri til prøver gjorde ikke leksen! Pappa blei jo ikke så glad akkuratt men jeg har fram til jul og skjerpe meg vis ikke må jeg slutte på handball og fotball...SKAL prøve alt jeg har og eier!

hvilken header skal jeg bruke?:)

endelig bursdag

Hallo alle lesere♥

I dag har jeg bursdag endelig har ventet lenge nå,har fått masse gratulasjona og det er veldig koselig♥ Skal feire den klokka 6 den varer til 10 det kan hende at det blir bilder men jeg har ikke strøm på kamerat såå men skal spøre Mia Kristin om jeg kan låne noen bilder♥
 

klassebilde ..

Hallo♥

Nå har vi fått sett klassebildet våres men jeg kan ikke legge ut klassebilde av alle fordi det er ikke låv da må jeg spørre alle i hele klassen 50 stk,det gidder jeg ikke.På fredagen skal har jeg bursdag♥♥♥ gleder meg så sykt! Håper feriringen blir topp:) Fikk bursdags gave fra farmor i trondheim da fikk jeg et Justin Bieber blad å believe plata,MASSE plakata og 300kr♥ Blei sykt glad,jeg har fikk bygave oss pappa fikk Somday♥♥ så nå har jeg to en liten flaske å en stor hehe.


pinlig..

 

kom med spørsmål

Hallo♥

jaja,nå er den en ny uke,på fredagen har jeg bursdag♥♥♥♥ Har begynnt og planlegge litt,haha begynnte før 2 uke sia.Men i dag skal jeg bare være hjemme og gjøre lekser og øve til prøve vi har en i morgen å en på torsdag trur jeg?..men vi snakkes sikkert senere♥ Er det noe du lurer på til ukas spørsmål?

 

 

bidrag

TUSSEN TAAKK♥ 

For alle bidragan til en header,har fått mange fine,men dessvere så kan jeg bare bruke en header men er kjempe takknemling!♥

Fra Andrea

Fra Mia Kristin

Fra Ariel

Fra Martine

Fra Silja

Fra Anonym

Har jeg lage

Hviken burde jeg bruke? vet det var forsjellig størelse men er lastet opp fra facebook osv..:)

i nedd your help

Heii♥

Jeg trenger en header siden nå er det vinter.den må være height: 375px; width: 1009px; :) Send den gjærne på epost benediktehelen@hotmail.no


 

 

heerlig

hallo♥

Det er helt herlig akuratt nu,jeg har dusjet også tatt på nytt dynetrekk Justin Bieber♥♥ Nå sitter jeg og blogger imens jeg ser på tv skal legge meg nå.I morgen er det helg trur jeg i allefall skal til olderfjord,har bestilt meg uggs men det tar sikkert 2-3 uke før de kommer fordi det er fra Austalia:((...Har bursdag om 7 dager i morgen lettere sakt neste fredag♥


//random shit! beste laget ♥  ♥  ♥  meg nommer 7:D

ting dere kanskje ikke viste om meg

hallo alle sammen♥

 

at jeg sover utrulig mye,legger meg 24:00 også står jeg opp 12:00 i helgen.Er så flau over at jeg sover så mye!.


når noen tar bh stroppa mi å slipp den klikke jeg,blir særiøst helt klikk.


vis noen kaster eller tar snublefot på meg,da spender jeg og slår banne...også angrer jeg etterpå.


hater folk som er klengat som skal sitte oppi deg jeg var helt fnatt,det er så iriiterende.


liker når folk gir komplemanger til meg,det er så hyggelig ikke at jeg er flink å ta i mot.


jeg er en jente som bryr meg veldig om kreft,synes det er så forferdelig!


er ikke flink til å fulføre ting,jeg starter også gidder jeg ikke å fortsette.


spiser veldig mye,jeg spiser spiser å spiser. Frokost,lunsj,etter skolen,middag!


bruker og lese bok på ettermiddagen,leser Regines Bok som handler om en jente som får kreft.


skal på Justin Bieber konsert 16.04.2013!!!!


har bursdag om 9 daga


kan være ganske bitch.


har ikke god humorvar det noe av det du viste?

livet smile

hallooo♥

Dagen har vært helt fantastisk,først var det skole å vi hadde rle prøve og verb prøve.rle prøven gikk helt ok men engelsk gikk ikke så bra...Vi hadde handball trening hel hall♥ treninga va topp! i morgen er det helg♥♥ å da skal jeg kanskje sove oss Tuva,også har vi kamper på lørdag og søndag helga kommer til å bli bra kjenne det på mæ neida joda...:)


lisaa ♥ 

søster ♥ 
 

blogger jeg leser

hellu♥


minabn  aandreeaaa  iselin  torhiiild  betinabf  auroramonh  l0ve  tuvaw  miashadow

har sikkert glemt noen

leser jeg ikke din? link bloggen din nede i kommentarfelet så blir jeg fast leser av din blogg♥

 

mandag=boring men

hallo♥ mandag er den værste dagen i uka,men mandagen i dag ble ganske bra! Sto opp 7 å gikk i dujsen også ordnet jeg meg til skolen,vi hadde vanslig skole dag men det er noen i klassen som fikk vite i går at broren hadde kreft:(((((( fyyy fader det er så trist,fikk tårer i øynene. Kreft er bare så fælt hate det,kunne ønske kreft ikke va hær i verden det er så urettferdig!!!! 
etter skolen dro jeg og Johanne på rimi og kjøpte oss en bolle,dro på artics sans dær fikk vi så latterkrampe at vi lå og rullet på golvet hahahah:') i helga har vi kamper,skal sove oss Johanne i helga fordi mamma og pappa drar på vogna:) men nå skal jeg ordne fifa 13♥♥♥


//random

one missed call 2 aleina!!!!!!!!

heeia♥ nu sitter jeg å ser på one missed call 2 helt aleina på rommet,det er så skummelt ho the grudge er med i filmen hylte da jeg så hun trudde ikke ho va men i den filme..Sjønner ikke at jeg tørr! Jeg så på en skummel scene også skreiv Mia Kristin til meg ååååhguuud jeg skvatt jeg har jo sånn lyd på telefon hoppa jo i senga. Men har potetgull og litt godis♥ 


//radom bilde,haha ♥ 

 

værste dagen i hele værden!.....

Hei...

I dag er det den værste dagen! Dagen begynnte med at det var mandag,på skolen var det det samme gamle....men det hele startet etter skolen! Jeg liker en gutt,og han liker meg litt men en annen mere.Måtte gji slipp på han å han brydde seg ikke nåt særlig. Alle e falsk!!!!!!!! ingen like meg!  Jeg har ingen...... Jeg vil flytte langt bort . føle at ingen e dær før meg....vennan mine svike mæ å bruke mæ!.....nesten alle...INGEN JEG KAN SNAKKE ME!! FML!!!!

tar en bloggpause har det litt tongt nu,føles ut som jeg har 40 tonn på hvær skulder...

bildet er tatt fra google
sminkevideo

heihei♥

Nu er det lenge siden,i helgen har jeg vært på bullturnering i alta det var kjempe artig. Scoorte 2 mål på 3 kamper husker ikke resultatet vi kom til kvart finalen men tapte:(( Det har vi altid gjort ååååh begynner å bli iriiterende......
I dag har jeg bare sløva hjemme laget sminkevideo å hårvideo så det kommer sikkert i morgen eller i kveld,tar så lang tid å redigere den siden det er HD og tar så uuuuutrulig lang tid å laste den ned osv...men kommer det gjør den:)♥ ingen bilder fra helgashitten speil..


skal få reggis...:(( men tennern blir fin  ♥  ♥  ♥  ♥  skal til alta på torsdag å skrive under på papir me pappa osv.. ♥ :)
 

tur

Hei♥

I dag på skolen gikk vi til kjelvikskaret i regn,vind å tåke det var ikke noe hyggelig å gå,vi skulle jo grille men det blei ikke noe av pga været.Jeg gikk med Andrea opp og Heidi ned ♥ Senere i dag har vi trening gleder meg til treninga,det er handball vis noen lurte har litt ondt i hodet men skal prøve å gå på trening i morgen er det K&H jeg eeeelskeer det♥ hahha,vet det er litt rart men synes det er artig♥:)


//random bilde

kooos dåkker idag♥

bli med

Hei lesere :)

Jeg har meldt meg på vinn sminke,på denne bloggen http://selinastene.blogg.no Dær kan du vinne sminke merke er MNY det er veldig bra merke.:)Håper jeg vinner ♥

Gjerne bli med på den konkuransen(?) ♥

helga har vært topp

Heii♥

Helga har vært chill,topp♥ Fredagen var jeg på skolen også blei Tuva med meg etter skolen,jeg sov hos hun til Lørdagen.Vi dro til byen lammi Sondre å Yasir satt på Mix og snakka masse.Sånn klokken 8 dro jeg og Tuva hjem til hun og så på film og spiste goteri osv.. Hær er noen bilder oss Tuva


Vi spiste slush så vi blei blå og grønn


♥ Også på Lørdagen sånn ca kl 3 møtte jeg Julie og vi handla inn goteri,brus og potetgull.Hun sov oss meg til idag♥


♥ 

koss♥♥

 

åååh,sliten..

Hei sweeti

Dagen i dag har vært topp,først dro jeg til honningsvåg med Johanne skulle møte Mikael,Togo,Mia å Mia Kristin men Mikael og Togo kom ikke.Vi spilte på ban me Haakon,Marius,Tuva,Mia,Mia Kristin,Johanne det var artig vi spilte ute men så skulle guttan ha trening så vi dro inn i Flerbruksalen(?) så kom det masse andre som Vegard,Heine,Daniel å Kevin.Har så syyykt ondt i fotan nu etter ban å trur det er mange som har vet iallefall at Mia Kristin han ondt skype me hun nu nettopp litt

Har funnet ut hvordan man legger ut You Tube videoer eller Mia Kristin♥ hjalp meg,hihi!♥ Så kanskje jeg skal laste videoene på you tube først også ut på bloggen?:)♥ synes om den ideen?:)
Har ingenting annet og si,skal lage spørsmålsrundevideoen i løpet av uka:) Skal bytte rom igjen,men det rommet skal pusses opp etter jul:D


Fina mii   loveu:*

-Benedikte Helen 

 

 

Dagens antrekk

genser fra bik bok, singlett fra Cubus, bokse fra bik bok, jakke fra sportmann,veske montana å sko fra H&M.:)
Synes om dagens antrekk?:)

muss muss

Hei :)

Er døds trøtt så skal ,legge meg nå.Idag har vi hatt to kamper i alta det blei bare tap :( Jeg har vært i dusjen og kødda litt på pc'en og har endelig fått ordna opp i en 'sak'.Iphone ladder min e ødelagtt :(((((((((((( fml....skal spørre pappa om han kan dra og kjøpe ny i morgen!...Sitter og gjesper som en galing så natta før jeg sovner over tastaturet!:)


facebook sak

Hei?


ops,lite bilde men...Tonje er kjempe pen,utruulig god i handball.Å e fin!

Mathilde e kjempe grei jenta,å artig å være lammi.Er god i handball&fotball,savne ho kjempe mye! Også er hun fiin:)

Heidi e ei utrulig posetiv jenta,vil være mere lammi ho:) Pen,fin,kul å helt UBESKRIVELIG!:) god på strek å fotball:D

Jenny Marie e en fin same,og virke snill å artig å være med.Vil bli bedre kjent med deg!

Sondre er en god kompis,og ''godgutt'' å artig å være lammi!:)

Johanne er pen,hyggelig! å snilleste bestevenn:*

Janita er kjempe hyggelig,fin.Har sykt fine øyer og fint hår,artig:)

Kjartan e litt kjekk,åsså e han artig å kul! 

Marie e kjempe pen,snill å artig lammi:)

Martine er rå fin! å jækeli god i fotball,åsså virke ho som ei kjempe hyggelig jenta!:) vil bli bedre kjent med deg:)

 

 

 

 

Drar hjem

Heii♥

I morgen drar jeg hjem til Nordvågen.Flyet går 1240 så vi må stå opp kl 8 fordi det tar tid og kjøre,så er vi i Lakselv i halv 6 tida da er vi hjemme halv 8 tia men først drar vi opp på sykestua og skal si hei til mamma pga hun jobber til 10.Johanne skal komme den til meg da jeg er kommet hjem så skal vi sikkert finne på noe.
Har akuratt dusjet og pakket ferdig så når jeg har stått opp så skal jeg våkne,kle på meg,ordne meg også drar vi,kommer til å bli vanskelig å stå opp siden jeg har stått opp kl 11 og 12 de siste dagene men skal prøve:)♥ Kanskje jeg kan blogge imorgen vis jeg er kjapp opp♥


Kommer til å savne byen! ♥ :(


og ikke minst Onkel og Farmor


Farmor!♥ Har fått masse penger oss hun og klær,og det er jeg kjempe glad for ♥ 


Blir godt å komme hjem til Johanne ♥  Men også til familien ♥ 

 

leo's lekeland

Hallo fina/kjekken♥

Sorry for dårlig blogging har vært litt opptatt i det siste men det er ferie så skal jo ikke blogge blogge å blogge. Men i morgen skal vi på leo's lekeland gleder meg har jo vært dær to ganger før men ikke i Trondheim så det blir artig skal dra med Dina og Farmor må opp 11.Skal shoppe litt når vi er dær fordi det er senter dær:)♥
i natt sovna jeg halv 4:o,men i dag skal det bli tirlig kveld haha. I morgen skal jeg ta med kamerat og ta litt bilder vis jeg gidder spørrs om jeg orker å passe på kamerat..

 
Sykt artige sklieer.tatt med et lite kamerat åsså dårlig kvalitet vetuu:)


Står dær å skal få peng. BTW: tatt i fjor..


LOVE ♥ 

Slutt,å kommenter styggt! Vis du ikke like meg,så hold kjeft!