foto og redigering


nye bilder

lan 2014Photoshoot

red headbestfriends20.02.2014


Hallo alle!

I dag skal jeg trene, gjøre alle leksene mine har også innleveringe til tirsdag. Hoff, det er ikke lenge til påskeferie så etter det er det ikke lenge til sommerferie!! wihiii, gleder meg så sykt vi skal til syden så det blir koos!

Hvor skal du i sommer?

pink


Hei!

Nå har jeg fått fjernkontroll til kameraet, så nå blir jeg å ta masse bilder! Da blir det blogging, oftere iallefall. I morgen har vi skrive dag, vi skal skrive en historie om noe kanskje jeg får tatt noen etter skolen.
I det siste har det ikke sjedd så mye, vis dere har lyst på video så kom med forslag så lager jeg! :)

 

snart jul


Hei!

Jeg har vært syk siden søndag, så har ikke fått blogget. Vi har også hatt tentamen, vært litt stress. Skal prøve å blogge mere, å den videoen som skulle komme får ikke til å redigere den skal prøve på en annen pc. Det er ikke så mye å si fordi nesten ingenting har hendt.

julebord

Hallo!

I går var jeg på julebord med 9 andre jenter, vi hadde tre retters middag var kjempe god! Vi lekte også sånne små leker, vi ringte inn til radiosending i honningsvåg da måtte vi svare på et spørsmål. Alle jentene ringte inn sikkert 40 ganger, haha vi vant iallefall 5/8 vant gotteri så vi skal samles på onsdagen siden vi har fri på torsdag å spise gotteri kose oss.

Vi var der til sånn 12 tiden på kvelden, jeg overnattet oss Emilie. Nå sitter jeg her helt alene i huset, å spiser gotteri også ser jeg film haha.

Tokk noen bilder ble ikke så mange brae bilder, fordi jeg ikke enda har lært helt med kameraet. Maten smakte helt nydelig!
 

chill

 


Hallo!

Klokken ni idag hadde vi kamp mot Vadsø å gjett VI VANT! Det er så god feeling å vinne, jeg scoorte et mål haha.  Vi har tentamen i neste uke, engelsk på mandag å norsk på torsdag! :) Det var knall fint lys i stad så var ute å tokk litt bilder, men det var jo isekladt noen bilder ble det! 

Har foresten laget en video jeg skal redigere, så den kommer ut sikkert imorgen! :D

red lips with bracesbelieve it, be it and trust it!

Synes om bilde?

training

Hei,hei!

Har fått litt trening inspirasjon, så trur jeg skal ut å jogge. Har sakt det i maange dager nå, å enda ikke kommet ut! Så får håpe jeg kommer ut i dag!
fy fader

Heia

Prøvde noe nytt, haha. Fy fader, jeg er så sliten alt! Er lei, iriitert, alle flytter å herregud.. Det jeg kunne trengt nå er en avslappet sydentur! Det er snakk om at vi skal dra men vi bestemmer om en månde før det er litt sent men håper å krysser alt jeg har på at det blit. Vet bloggingen ikke har vært helt på topp, men er så sliten så beklager for det. I dag er det dritt vær, alt er dritt med dagen feila sminke, alt! Slenger inn noen bilder jeg tok i sted.
 

sister photos

Hva synes du om bildene? Er hun ikke søt? :)

purple

Heia blog readers♥

Bestemte meg for å krølle håret, også bestemte jeg meg for å ta bilder. Så ja her er noen bilder fra i dag :)
 

summer kollasj

 

Hva synes du om kollasjen?

summer inspirasjon
Har du sommer inspirasjon? Hva synes du om bildene, skal jeg legge ut mere sånn her? :)

redigert

Hei!

Jeg satt å kjedet meg litt så fant ut at jeg skulle redigere noen av bildene mine. Bror har jo nesten alle bildene,fordi vi skulle slette hele pc'en, det ble bare de bildene jeg har nå. Noen er jo lagt ut fra før av, menmen ;) 

Hva synes du om bildene? :)