hverdag


lenge siden sist,video?

Hei!

Da er det veldig lenge siden jeg har blogget,  men har solgt kamera mitt så jeg har kjøpt sminke å klær så vis dere vil ha video så kan dere få det. Men da blir det med iphone min... Men det blir ikke blogging hverdag framover så snart jeg har fått nytt kamera så blir det fullt blogging. Så dere kan få video (bare med iphone) ? :) 

vil dere ha video av det jeg har bestilt? :)

going out

Hallo alle!

Sovnet ni igår kveld, haha sånn er det når man står opp klokken syv. Er en ganske grei døynrytme, borsett fra at jeg ikke får blogget på kvelden kommer jo hjem da så! Skal snart til Nina, blogger sikkert derfra. Vi skal lage en ny videoblogg fordi den vi lagde i går ble helt misslykket.  haha, tok noen sånne bilder før jeg la meg! Litt wannabe Torhild da.

Vi snakkes senere!

red lips


Hallooo!♥

Dagen har vært helt super, stod opp i syv tiden, fikk ikke såve så stod bare opp. Lagde en video men det viste seg det at ansikte mitt ikke vistes, surt. Har ingenting å blogge om så bare avslutter innlegget før det blir kleint.

 

dagen så langt

Hallo!

I dag la jeg meg klokken halv ett, det var et stort sjokk bruker å være oppe hele natten å sove til fem. Er ganske stolt, jeg bare elsker sommerferie!♥  Trur jeg lager videoblogg snart, skulle ta bilder ute men det er storm ute...Så stay turned ,hvilken det blir får dere se snart. 
Sitter å ser på tv, det er home and away idag♥♥♥ wæææ,  gleder meg haha okei litt overdrevt.

Hva skal du idag?

sunday funday

Hei,hallo!

Sola steker ute, sommervær jeg bare elsker det! Trur jeg skal sitte ute heeele dagen, eller kanskje sitte inne hahah. Aner ikke hva jeg skal i helgen, har enda ingen planer men skal oppdatere dåkker!
Vil dere at jeg skal ha video? så kom med masse forsalg, da skal jeg lage video til dere ;)

 

uten bh,yolo lizom

Hei,hei!

haha, nå tenker dere vell noe helt annet men ja kan gå rett på sak :) Var ute og tok bilder så tenkte jeg skulle gjøre noe yolo som folk har gjort ;)


å herre, det helt sykt kalt! Føler meg ikke så bra nå, trur jeg begynner å bli syk :(

I dag sov jeg til 4 tiden, i natt skal jeg ikke være oppe til 6 tiden må faktisk legge meg få litt søvn. Skal være lammi Tuva i morgen så det gleder jeg meg til kanskje vi lager en bakevideo fordeom jeg ikke aner hva det er. Jo kanskje at man bake å filme? hahahaha :D


eye makup

hei,hei!

Har vært uuuutrulig varmt ute,på skolen var vi ute nesten hele dagen fordi det var så fint vær! Rett etter skolen jogget jeg det var så deilig :) Har ikke vært inne i dag bare da jeg så på Paradise Hotel men hallo så fint vær har vi aldri hatt sikker før men nå i det siste! :D Jeg,Johanne å Casper var på fotballbanen i nordvågen å gjorde masse kødd,vi kjedet oss for det meste! haha,skal se en episode gossip girl før jeg legger meg er så trøtt.

kiss me

fat

Hei! :)

I dag sto jeg opp klokken syv for å dusje å det var en herlig start på dagen! ;) Etterskolen dro jeg og Johanne på artic sans en resturang og køddet veldig mye der,men så dro vi fordi vi hadde sølt over hele gulet og bordet så ja! Skal snart stikke ut å ta noen bilder til dere,sola skinner så det koker så vi blogges senere :D


 fake a smile


Hei,hei! :D

Har vært hjemme hele dagen og sett på Gossip Girl,haha jeg synes det er veldig artig falt i min smak. De siste dagene har jeg vært lammi Martin og Tora,kan egenklig ikke si hva vi har gjort vi har ikke gjort noe bortsett bra se på film :) Jeg har blitt veldig lat i det siste har bare sett på filmer,serier sittet oppe på rommet og ikke gjort noe men har bestemt meg for å jogge litt mere gå turer for å ikke bli usosial. Fordi når handball-sesongen begynner må jeg være litt i form da! ;) så ja,i morgen skal jeg være lammi Martin så ja kanskje jeg blogger derfra.
summer feeling

Hallo! :D

Ekstremt lenge siden jeg har blogget,og beklager så mye for det. Jeg har så sommer følelse akkuratt nå det er varmt i honningsvåg det er ikke hverdag man har så fint vær. I går kveld satt jeg barnevakt for Bertine og Emie,Johanne joinet meg vi måtte såve over det var koselig. Nå skal jeg skrive litt,ja jeg skriver litt! ;) 

 

swaggy

Hei,hei!

Jeg hater mandager,de er så kjedelige så opp fra helgen verste som finnes! I går var jeg en tur ute og jogget trur jeg skal ta en jogge tur i dag å må komme meg i form til sommerferien. 
På torsdagen skal jeg i konfimarsjon til min kjære bror og jeg kan selfølgelig filme hvordan jeg sminker meg og ordner håret å sånn,vil dere det da!? Men nå skal jeg se paradise :)

 

i give a focka bestfriend


Hei! Var lammi Johanne i dag,hun sov over oss meg :) Også i dag i elleve tiden dro vi på basar og spiste kake,kjøpte litt lodd det var kjempe hyggelig! :D blogges senere skal se på film,blir bedre blogging i morgen er litt sliten

you only live once

Hei! Tenkte å lage en video men vet ikke hvordan video jeg kan lage,så jeg lurer på hva dere vil ha? hehe, (sminkevideo,ting som iriiterer meg,andbefaliger) ja dere bestemmer jeg lager :)Vi har fri i morgen yeeey! :D Johanne skal overnatte oss meg i dag,så vi skal sikkert bare se på film hele kvelden kanskje vi tar en liten phootoshot hehe! Må stikke ut døren skal på komferanse time gleder jeg engenklig fordi jeg har vært litt flink i det siste,mamma roper snakkes senere søtinger! :)

dream it

Hallo! :D
Skal legge meg nå,haha så overskrften var helt tilfeldig! Vi har matteprøve i morgen gruer meg noe sinnsykt,akkuratt når man skal ta prøve får man hjernetappe å ikke husker noe .. Får håpe på det beste da!
Dagen i dag har jeg øvd,vært med Johanne ja det var alt! :) Så det får bli bedre blogging i morgen giddet ikke å skru på dataen haha.

øyenbryn problem

Hallo! :D

I dag skulle jeg bare nappe litt å sjære litt på øyenbrynene,så til slutt hadde jeg et halvt øyenbryn! ... Så ja jeg må farge hverdag (har gjort det) men nå MÅ jeg virkelig. Å jeg må ha mørk farge vis ikke ser det helt forjævelig ut,så skal jeg ha mørke øyenbryn eller at det vises at øyenbrynet mitt er halvt?

Dere får sikkert se det,men har ikke tatt bilder av det å har ikke funnet ut hvordan jeg blir å gjøre det! :) .... HJELP

dont forget to smile

Blogget ikke i går sorry for det. I gymmen jogget vi easypisi var ikke tungt eller ja,det er helt NYDELIG vær ute men nå begynner det å blåse litt så jeg og Johanne skal forte oss å ta bilder før det blir storm haha men det er sol å perfekt! :) Ettermiddagen blir vanelig skal rydde litt, tror Johanne skal i bursdag så ja da blir jeg og lone....:( sånn går det,haha neida helt okei! 

 

xoxo

Tenkte bare å blogge et lite innlegg før jeg tar kveld. I morgen drar jeg til alta med reguleringa skal sikkert stramme som bare gjør litt vondt,vi skal ikke shoppe bare dress til bror fordi han skal komfimere seg om to uker! :) Kjører sånn i ni tiden så det blir kanskje et lite innlegg før vi drar,vis jeg er våken da! hehe :D
forever young


Hei,hei!

Tirsdag i dag å på skolen sjedde det U T R U L I G mye kan sikkert fortelle senere,etterskolen var jeg med Johanne vi så på Paradise Hotel haha. Også tokk vi litt bilder så kom Mathilde og Astrid så ja liten opsumering av dagen min skal stikke hjem nå Johanne drar på sånn ting jeg ikke aaaaner hva er! :) 

grazy bitchsiste dagen

Hei,hei!

Siste dagen i helgen,har ikke hatt en så bra helg har bare vært kjedelig men litt morro da. Tenkte jeg skulle lage en video snart fordi lyset er bra eller det er fint,så synes det passer fint å lage en video nå! Skal snart gå hjem har sittet barnevakt,fordi mamma var i bursdag i går så ja :) videoen kommer sikkert ut i løpet av kvelden,så gled dere.


hvordan video?

 

all day all night

hei,hei!

hvaaa skjer? haha jeg er litt glad nå,det er helg! :D sitter å ser paradise på viaplay mandagens episode så rått lizzom neida joda neida :) 
I helgen skal jeg ikke gjøre så mye kanskje jeg skal finne på noe med Ane hun kommer i morgen,men hallo jeg skal føkke døynrytmen min eller vet ikke kommer til å slite nåkka sinnsykt.. ble  et bilde fra arkivet sitter på tante sin pc og blogger så ja.

Snakkes senere! :) 

smakebit på innkjøpene

Hei!

Jaha,vi kom hjem i dag fra oslo i fire tiden og da sa pappa att nettet våres hadde ''sprengt'' wtf? så vi har jo naboer vi kjenner utrulig godt så er koblet til dem men det er knapt to streker... Står nå på kjøkkenet og blogger,skal snart se en krim serie med pappa vi bruker altid å se på det på torsdager! Jeg tenkte å skrive et langt innlegg om hvordan Justin Bieber konserten var osv...ja men skal gå i stuen nå, he-he!noen smakebiter på innkjøpene,det kommer selfølgelig en video kanskje i kveld får se hvor kjapt det tar å laste inn! 

ha en fin kveld!

7 timers shopping

hei! :)

Nå sitter jeg på macen til de vi sover oss da,i dag har vi vært på syv timers shopping! :O Jeg er så sliten,trøtt å syk... hoff,men i morgen er det Bieber konsert !!!! :D :D gidder ikke å blogge så langt innlegg fordi vi skal nå se på filmer kose oss litt! Som sakt innkjøpene kommer på en video når jeg kommer hjem <3

 Vi var veldig svart under øynene,hadde akuratt dusjet :D


oslo

hallo

i går kom vi til oslo sånn ca klokken 11 vi tok flytoget til oslo s,dro i karl johans gater og jeg kjøpte noen ting! De vi bor oss kom og hentet oss i 3 tiden,vi slappet av litt også dro vi på sandvika storsentret og kjøpte noe der også men alle innkjøpene kommer på en video fordi jeg skal shoppe på mandagen og kanskje onsdagen så jeg lager en video. OMG! På Tirsdagen er det konsert om hele T O dager ohh shit det er ikke lenge til gleder meg så sinnsykt mye! Men gruer meg til alle folkene,stå i kø å vente,det er det verste med konserten da men når han kommer og setter i gang er bare alt DIGG :D

etter vi hadde gådd litt satte vi oss ned på egon resturang og drakk brus å koset oss! .)


nå skal jeg fortelle dere noe morsomt! Mamma sto og tokk litt bilder av meg,den randome mannen hoppet med på bilde mamma sto og flirte seg i hjel men jeg sjønte ikke noe... HAHA

tenkte å lage en video fra oslo vil du det? altså alle bildene litt vidoer? :D

joggeklær

 hei,hei!

Vi hadde gym i dag vi gikk bare en liten tur,men somlet vi litt så jeg måtte spurte opp en bakke ahh slit. i dag blir det cheerleader trening vi skal fortsette med den grafikken vår eller hva det hete da! he-he,i morgen skal jo for svarte ta livmorsspøryten ååååh guuud jeg gruer meg så sinnsykt det var noen som begynnte å skrive å jeg besvimte jo forje gang jeg tok en helt vanlig vaksine å hvordan skal dette gå da? hoho...dere får helt sikkert vite om det når jeg har tatt å kommet hjem osv..ble jogge klær i dag siden læreren sa vi MÅTTE ha det så ja ikke så fin outfit da hahah!

 

long day


hei,hei!

belager for ingen blogging idag! men har vært en lang,slitsom å ja fordi var med Johanne også dro jeg hjem så på paradise btw Ariel går ut! ;) neida joda kanskje... he-he uansett vi tok litt bilder i dag meg,Johanne å Maria! :D Var en trivelg men lang dag,klarer ikke å blogge mere er så trøtt. har fått en ny tv så den får dere sikkert se på bloggen ;)
hade,er så sliten.

i think i am ..


hallo,overskrifen er bare random hadde ingen idee.i dag har jeg bare stor koset meg hjemme tatt bilder sett på pretty little liars å alt det! Vi kom hjem i går da dusjet jeg å det var hærlig omg! i morgen er det skole...Har også farget håret dere får se resultate senere må få tatt bilder av håret eheh. 

hva har du gjort i dag?