video;apper

Hei,hær er videoen jeg aldri har snakket om!:)

 

god morgen

Hei!

Sol,lyst å ''varmt'' for en hærlig dag! Jeg å Johanne er nesten nettopp stått opp,vi skal spise frokost også ut å ta bilder resten av dagen vet jeg ikke va vi skal gjøre..Gleder meg til dagen idag!♥ Å jeg kan ikke legge ut bider på bloggen,fordi det koster veldig mye penger hysjhysj la ut to bilder igår:)

tatt fra google

hytta

Heisann folkens:*

Helga skal jeg være på hytta med Johanne,det skal bli kjempe koselig! Pappa har bursdag i dag og han blir 40 år litt uintresangt menmen...Ja,som sakt hytta i helga med Johanne.
I dag har det vært skole også dro vi til olderfjord også har vi lekt snøballkrig på hytta skal man være litt barnselig..tihi!bilde er tatt fra idag.

snakkes imorgen

 

torsdag's dagen

Hallo!
Dagen har vært okei. I gymmen va vi ute og rendte på matta,det va sykt artig til vi ble søkke våt.. hihi,artig va det.
Det er trening idag men jeg kan jo ikke trene før neste uke!! gleder meg så sykt til å begynne å trene<3 Nå har jeg tatt på meg koseklær siden jeg var kald,begynner å blli syk:((

følg meg,jeg følger tilbake

Halloen!
Dere har vell sett de tidlige innleggene,dær har jeg skrevet hei? det var meningen å legge ut et hjerte. Også har det kommer ut to likense innlegg beklager feilen.
Ja,tilbake til overskriften.
Du kan følge med på
Formspring: benediktebh
Instagram: benediktehelenbloggno
Snapchat: benediktebh
jeg følger deg tilbake:* alltid

takk

Heisann!
Jeg fikk en header oss Stine! Hvis dere har lyst å besøke bloggen http://www.schtine.blogg.no/ Hun er kjempe flink! Tusen takk!?

ingen video,men

Heii?
Ingen video denne uken,pappa har glemt ladderen å pc! Surt..
Dagen gikk helt okei,vi har prøve på Torsdag må øve masse:((
Men har ikke så mye å snakke om så vi snakkes senere?

ingen video,men

Heii?
Ingen video denne uken,pappa har glemt ladderen å pc! Surt..
Dagen gikk helt okei,vi har prøve på Torsdag må øve masse:((
Men har ikke så mye å snakke om så vi snakkes senere?

digg

Heii?
I morgen tirlig drar vi til olderfjord,det skal bli så digg! Slepper skolen i morgen vi har ikke noe spesielt gym men kunne jo ikke hatt det uansett. Skal ikke spille på lørdagen men skal kanskje være med å se på det er minst sannsynlig! jaja,jeg skulle bare si ifra til dere? Blogget på mobilen så blir ikke bra bilder.

torsdag

Hei♥

Dårlig blogging i det siste men har vært litt opptatt med skole.Skoledagen var like kjedelig å vanlig,vi har to prøver neste uke..I dag er det trening men kan ikke trene på 2 uker,på lørdagen er det dagstur til Alta det er 3 kamper jeg trur at jeg skal spille!♥ Om 11 dager skal jeg få reguering,gruer meg veldig myee...


dagens outfit

rett rundt gjørne

Heii?
Videoen av det jeg bruker til vanlig i sminke er nå rett rundt hjørne skal filme den i morgen eller på tirsdagen siden mandager er så slappe å kan hende jeg ikke når å filme,men den kommer!
I helga har jeg koset meg med betendelse igjen..Lørdagen spilte vi kamp tapte aner ikke hvor mye men de er gode da! Også dro jeg hjem og dusjet ordet meg osv!
Resten av kvelden satt jeg å Johanne barnevakt for Dina,vi så mange filmer!? kjempe koselig

mine deksel-videoDITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Follow on Bloglovin
  • hits