fotoshoot

det er disse bildene jeg har tatt i påsken

hva synes du?

bilder fra påska

videoblogg: påsken

Hei,hei!

En liten video om hva jeg har gjort i påska har jo også vært på fjellet osv..men tokk mest bilder 

WOW

Hei!

wow

Dette er et sponset innlegg eller iallefall man kan bli sponset et gavekort på 1000 kr oss WOW for å melde deg på  HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER

det er disse kravene

Krav

  1. Leserne dine må hovedsaklig være jenter under 18 år.
  2. Du må inkludere bildet brukt øverst på denne siden. Last ned bildet her.
  3. Du må ha med en trykkbar lenke til konkurransesiden. Adressen til konkurransesiden er http://sponsetblogg.no/wowkonkurranse
  4. Registrer innlegget på skjema du finner nederst på denne siden

spørsmålsrunde-Tuva svarer

da hadde jeg tenkt til å sette igang en spørsmålsrunde men det er ikke jeg som skal svare det er min aller bestevenn. Så da er det bare å fyre løs med spørsmål,spør om alt fra hvordan vi ble kjent,hvordan forholde er melleom oss nå,om meg å alt dere lurer på♥ hun kommer sikkert til å svare på de når hun kommer hjem fra spania♥♥

så va lurer dere på?

 

foto of me


 
er enda på hytta og kan engenklig ikke legge ut bilder men tihi må nu legge ut ett par bilder skader ingen bare kortet til pappa haha! I dag har vært på fiskekonkuranse og jeg fikk ingen fisk vant ingenting...surt men hater å fiske!! neida joda.... har tatt masse bilder!!! gleder meg til å vise de til dere på søndagen i promise!♥ har ingen ting å blogge jo men er enda kald så klarer ikke å skrive så mye..

gleder meg til å vise resten av bildene!:)♥

gleder du deg til alle bildene fra påska?

..

hei hai hallo

Vi kom på hytta i dag i tre tiden så kledde på meg dro ut å aket med lillesøter å Bertine (venninen til lillesøster). Pappa fyrte i oven også grillet vi pølse å koset oss,så nå sitter jeg bare på pc å kjeder meg å bare så dere vet det blir det ingen bilder eller videoer i påsken det er så suuurt! kan ikke legge ut noen nye bilder som jeg har tatt men skal helt klart lage et innlegg når jeg kommer hjem å legge ut en video! i promise!
så det blir på en måte bloggpause i påsken fordi jeg skal jo ikke sitte inne i påsken. vi skal være her i 8 dager helt til søndagen i neste uke. I mens jeg er her skal jeg lage den boken til Tuva når jeg ikke har noe å gjøre pappa har skrevet ut noen bilder jeg skal lime inn å boken skal bli perfekt! 

curls

i sted krøllet jeg håret,laget en video om hvordan jeg gjør detså legger den ut i kvel engang! Det er endelig påskeferie har ventet helt siden vinterferien var over,i påsken skal vi på vogna så det blir ingen ''nye'' bilder jeg har tatt i olderfjord fordi det er så dyrt å gjøre sånn men det kommer helt klart en vidoe fra påska!:)

hva synes du om krøllene? 

ukas spørsmål #3

tenkte jeg bare skulle ta ukas spørsmål,haha har bare hatt det 3 ganger!

Har du mensen? nei.

hvor mye veier du?elsker kroppen din Jeg bruker ALDRI å si vekta mi til noen men 45 kg...å tusen takk forestten! <3 

mye hat på formspring? nei,var bare en periode

beste med JB? at han er veldig snill,han tenker ikke bare på seg selv men på andre! Han har hatt det litt tongt i det siste men han er sterk! han er jo delig å da!:)
holder du på med noen? nei,ingen!

når har du bursdag?

2 november

hvor lenge skal du ha reggisen på?

2 år!

kan du ha 10 ting jeg hater? 

ja,det kan jeg

hvor er den toppen din du hadde på bilde med en blå ting under?


det er en ''tunika'' som jeg har brettet opp til en genser,veldig smart! fikk ideen fra en jente med blogg KRISSY 

 

gidder ikke å ta mere skal på trening nå!

 

 

dagens antrekk 20.03
jakke fra ellos topp fra gina tricot singlett fra cubus bukse fra vet ikke sko fra converse

hva synes du om antrekket?

Cheerleading++videoblogg

Jeg har fått noen spøsmål om cheerleading så tenkte jeg skulle skrive litt om det ja! Jeg,Mia Kristin,Erica å Tuva har startet opp en ''cheerleader'' gruppe da vi trener på stunts osv... å har lagt ut en video men i morgen skal vi filme å ta mere bilder så ja, dette hadde vi tenkt å bli god i til sommeren kanskje ha ett lite ''show'' for turistene på gresset tjene inn noen penger til utstyr,draket osv.. 
Det er bare oss fire,jeg og Tuva står base å Mia Kristin står back å selfølgelig Erica som flyer! Å jeg trur alle liker seg på de plassene. Treningene er ganske særøse vi kødder ikke så mye,tar ting særiøst.  Det er ingen som er ''sjef'' alle bestemmer!:)

 noen bilder,noen er lagt ut fra før da!dette er gjengen vår!

fra idag

 

 

filmet med telefon ikke så bra kamera.

stress,stress å enda mere

heihei!

Vet jeg ikke har blogget tirligere men i dag har det særiøst vært mye stress. Fordi skole,dro hjem til Johanne for å bake ferdig klokken kvart på 5 hadde trening fem til åtte å ja det har vært så mye stress nådde ikke å spise middag engang! hoff,men håper ikke morgen dagen blir likens men har trening klokken seks.
bilder fra bakingen

 haha,disse ble ikke bra!..

 

dagens antrekk 19.03


topp fra hm bukse fra bik bok sko fra converse

haha,legger du merke til hvordan jeg står med foten? ahahahh

green tea
i sted fikk jeg lyst på te så lagde meg det,det var kjempe godt! dagen har vært slappt har prøvd å laste ned programmer å lest blogger å litt forsjellig!

bilder tatt idag
dina i bakrunnen haha

i dag skal jeg slappe av se på film å ikke gjøre noe! Var ikke på skolen i dag pga giddet ikke å fordi vi fikk oss ikke opp siden mamma å pappa var værfast. nå skal jeg snart spise middag også redigere videoen jeg har laget har lagd ganske mange. så kanskje det kommer videoer i løpet av uka også?:)

hva skal du idag? har du noen film,eller serie tips?

dagens antrekk 18.03


topp fra vet ikke den som er under kappahl bukse fra hm sko converse

vinneren av fotokonkuransen

heihei!

Hadde tenkt til å kåre vinneren av fotokonkuransen å det ble JSVI hun har en nydelig blogg å bilde hennes var utrulig fint! Hun tar fine,kalere bilder også er hun veldig pen!

bloggen finnner dere HER

 

søndagstrening

hei,hei!

I går dro jeg,Mia Kristin,Erica,Tuva å Hanne for å trene i hallen i nordvågen å det var kjempe artig! Vi skal begynne med cheerleader treninge tirsdag og torsdag. Vi tok noen bilder og filmet litt med kamera til Mia Kristin.


meg til venstre,tuva nede,erica oppe å mia kristin helt til høyremia kristin,meg,erica å tuva!

sorry for at jeg ikke blogget om dette i går men la meg ganske tirlig å var helt skutt! 

synes du cheerleadeing høres artig ut? holder du på med det?

hvem ligner jeg på?

Hei

Jeg lurer på en ting! Hvem synes dere jeg ligner på? så jeg skal legge ut noen bilder så får dere kommentere hvem jeg ligner på. Hadde vært sykt kult å få vite det!

hvem ligner jeg på?

fock

..it's monday tomorrow

Jeg hater mandager trøtt,sliten å alt! men noen ganger blir de helt okei! i dag har jeg bare tatt bilder å spist goteri fra igår sittet på pc spilt en video,ja dere leste riktig spilte inn en video i sted som jeg skal begynne å redigere på. Senere i dag skal jeg kanskje dra på idrettshalen men noen folk å trene litt kanskje det kommer en liten video fra ''treningen'' hahah! trur det blir litt mye kødd..


blue jeans
bukse fra koe topp fra cubusmy favorite perfume

somday Justin Bieber sin parfyme den lukte søtt,mild å sommer aktig! den er ikke så strek lukt men er kjempe søt lukt!

hva synes du om den parfymen?fotofail

FOTOKONKURANSE

hei!

Jeg tenkte jeg skulle starte en foto konkuranse å det du må er å legge ut et bilde i tema vinter på bloggen din!å vinneren får et innlegg på bloggen min av deg og hva du blogger om å 1 kommentar i en uke hverdag! 

Så det er disse tingene du trenger å gjøre er

*legge ut bilde på din blogg

*kommentere i kommentarfeltet linken til det innlegge med bilde

*like min facebook side HER

men det å like min facbook side er frivelig men du får større sjanse!:)
 

fette ondt

hei hei!

sorry for ordbruket mitt men i gymmen hadde vi staffet å det var utrulig slitsomt men litt godt! på skolen ble det slosskamp på meg og noen men vi er venner da he-he!i dag skal jeg og lillesøster til honningsvåg å kjøpe goteri å alt det der! Skal sitte barnevakt for hun hjemme fordi tante skal ferie bursdag her osv..


bilde fra arkivet

rolig torsdag

hei hei!

dagen har vært helt rolig,vi hadde mattemattikensdag var veldig kjedelig. Mamma dro i dag å pappa er i Oslo så jeg og lillesøster skal sove oss bestemor skal bli koselig det meeeen hun har ikke nett så må vell dra hjem for å blogge sånn med bilder osv...Skal nåkk få til det det er bare 5 meter til oss nostress lizzom!♥ tenkte jeg skulle spille inn ukas spørsmål i morgen på video såå hva lurer du på?

noen spørsmål til ukens spørsmål?

videoblogg;sminkevideo

hei,hei!

Her er sminkevideoen jeg har snakket om.  

hva synes du om vidoeen?

corner

Hei!


Vi var på Corner å spiste mat med mamma,meg,lillesøter å Fanny det var kjempe koselig å til desert fikk vi softis! Vi dro igjennom noen butikker før vi dro hjem,idaf skal jeg rive ned veggene på rommet skal vi sykt artig! På skolen fikk jeg noe helt utrulig oss Hanne fikk en STOR Justin Bieber plakat jeg ble overlykkelig:)

kjelivik!<3

Sminkevideoen kommer i løpet av dagen,har spilt den inn!

bruker du å dra ut å spise? noen ganger,ofte eller aldri?
 

good morning

hei,hei!
Jeg er på bussen til skolen å blogger på mobilen så det blir ikke så bra. Dagen idag er bare helt vanlig skoledag,i ettermiddag skal jeg jogge osv.. haha,jeg aner ikke hva jeg skal blogge om på morgen igår var jeg litt med Anneli å Mia Kristin men Anneli dro til bestemora. Så da dro jeg og Mia Kristin til hun å så på videoer.

besøk

Heisann!
Nå sitter jeg oss Tuve ble med hun hjem! Hun overtalte meg heheh,men det ble desvvere ingen sminkevideo fordi når jeg akkuratt skulle filme hadde jeg fri for strøm så typpisk!
Skulle også lage video med Tuve men så glemte jeg kamera så vi skal filme i morgen:)

maby sminkevideo

Hallo

Hadde tenkt til å slenge inn ett innlegg før jeg legger meg! Har nettopp sett pradise hotel det var okei å se men litt spennanes det med blondinen osv..I morgen tirlig hadde jeg tenkt til å lage en sminkevideo vis jeg rekker det så kryss fingrene siden dere har mast så utrulig lenge på en sminkevideo av det jeg bruker til vanlig!:)

god natt,alle! 

new in

Hei

Jeg har fått en ny jakke men har ikke tatt så mye bilder med den men dere får nu se noen bilder av den!den er fra only og er i M men litt stor da! kostet rundt 200-300 kr

hva synes du om jakken?

jeg har også en date i kveld!

hei,hei!

Ja det stemmer men min naturfagsbok! men nå skal jeg øve til halv åtte øve igjen se paradise hotel legge meg!hoff vi fikk vite idag at vi har prøve i morgen!...litt iriiterende men,men sånn er det nu! jeg så at en annen blogg hadde også en date med naturfagsboken sin heheh♥ 
Det er vell ikke så mange som liker å pugge å mange har vell forsjellige pugge måter! jeg bruker å skrive ned setninger også leser jeg de å igjennom boken maaange ganger til jeg ikke orker mere!


haha kødd!

hva skal du i kveld?:)

 

spotify lista mi

hei,hei!

Jeg fikk et spørsmål på spørsmålsrunden min om jeg kunne legge de ut å svare på om jeg har premium så ja jeg har premium men deler med bror og mamma men hun bruker den aldri! det er bra! heheh men siden hun betaler så står premiumen i hennes navn....

bieber lista mi HER ♥

sove lista mi HER ♥

daglig musikk HER ♥

Jeg har ingen flere musikk lister men det er det jeg trenger å har jo bror sine sanger men de er sånn rap osv.. håper du likte musikk smaken min!


tokk det i går

 

hva synes du om sangene?

 

 

 

videoblogg;innkjøpsvideo fra alta

Hallo!

Er endelig ferdig å redigere har vært så sliten at jeg ikke har giddet rett å slett!

synes om innkjøpene?

my eyes

hva synes du om øyet mitt?

videoblogg:whats in my makup bag?

Denne vidoen har jeg ikke snakket så mye om men jeg lagde først innkjøpsvideoen også hadde jeg enda strøm på kamera så lagde bare denne! 

hva ynes du om videoen?

slappe av

Hei

Sitter her i stuen å hører på musikk sitter på pc'en i kosebokse,helt digg! I går var vi i alta og spilte de siste kampene i sesongen,vi vant begge første kamp mot bul3 9-5 andre kampen 5-16 jeg scoorte bare et mål men bryr meg ikke! Etter den første kampen møtte jeg Ane så vi dro ned på esso og kjøpte oss twister mmmmm♥ så det var kjempe hyggelig. Om en månde skal jeg til alta igjen med reguleringa da skal jeg kanskje sove oss hun den helga jeg drar♥♥ 
Vi sto i kollone i 2 timer minst men det var enklig bare artig fordi vi gikk ut å det var kjempe mange biler ja vi lagde harlem shake video hahah den kan jeg sikkert legge ut! Også gikk vi foran alle bildene i rekke haha det var kjempe artig å flaut! Men vi kom hjem sånn ca i 22:30 tida iallefall jeg var helt kjørt så la meg med engang pusset bare tennerne og gikk på do tok 5 min så var jeg sovnet!

bare som dere vet det så redigerer jeg to videoer nå en whats in my makup bag?  og en innkjøpsvideo så dem kommer sikkert i løpet av dagen fordi jeg skal ikke gjøre noe. slappe av se på film,redigere video osv..


et random bilde jeg tok

hadde sotte pris på en kommentar!kommenterer altid tilbake
 

friday

Hei,hei!
Endelig fredag men var jo ikke på skolen idag fordi tar bussen med Mor senere idag pga stengte veier! Vi var klar i formidag men sefølgelig var veiene stengt.
I morgen drar vi til Alta (vis veiene er åpne) for å spille to kamper tror vi spiller mot bul2 å bul3 ellerno? btw innkjøpsvideoen kommer kanskje på lørdagen vis jeg ikke er så sliten.
Jeg var jo i alta å skiften streng i går å se hva som har sjedd i går kveld/natt!

innkjøpsvideo?

Hei
Jeg har vært å shoppet i alta også kjøpte jeg bare et par ting ikke mye! Men vil dere ha innkjøps video,så lager jeg det. Spiller den inn i morgen når jeg kommer hjem i 11 tiden på dagen da.

nå drar jeg

Hei,hei!

Er nettopp stått opp også skal jeg ordne meg,så kjører vi! Gleder meg engenklig til å skifte streng fordi den jeg har nå er dotte av så blir godt å få ny! men kommer kanskje til å gjøre litt vondt. jaja,skal ordne meg nu så vi snakkes sikkert når jeg kommer hjem!tokk disse igår.

 

good night

Hallo!

Jeg skal snart hoppe i seng,er på vogna nå med bestemor å mamma. I morgen som sakt drar vi til alta å skifter streng trur vi skal dra innom amfi men spørs må rekke den siste treninga i handball-sesongen,men vis det blir så kanskje jeg spiller inn en innkjøpsvideo?


 

inspirasjon-høst

my cat-bilder

noen bilder jeg tok i sted.


søteste katten!

hva synes du om bildene?

scooterbilderDITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Follow on Bloglovin
  • hits