videoblogg: elf pakke

Hei! Jeg bestilte pakke fra elf for litt siden og har ikke sakt i fra. Men det tok bare en uke før jeg fikk den,å synes det var kjempe bra :) Bestilte over 300kr men fikk ikk noe tools ;) 

linkrunde

Hei! :D

Har apselutt ikke noe å blogge om,å har ikke blogg lyst så ja da setter jeg i gang en linkrunde jeg trekker vinneren i nesteuke. Så det eneste du må gjøre er å skrive at du er med så da er du med ;) å jeg tar det sånn at vinneren får et innlegg på bloggen om hva du blogger om osv... så sleng igjen en kommentar så er du med :)
summer foto

Hva synes du om bildet?

vært å badet

Hei!
I sted dro jeg og Sanna å badet på en liten "strand" Det var veldig kaldt men litt morsomt også,i dag var det varmere enn i går vi har jo fantastisk herlig!

eye makup

hei,hei!

Har vært uuuutrulig varmt ute,på skolen var vi ute nesten hele dagen fordi det var så fint vær! Rett etter skolen jogget jeg det var så deilig :) Har ikke vært inne i dag bare da jeg så på Paradise Hotel men hallo så fint vær har vi aldri hatt sikker før men nå i det siste! :D Jeg,Johanne å Casper var på fotballbanen i nordvågen å gjorde masse kødd,vi kjedet oss for det meste! haha,skal se en episode gossip girl før jeg legger meg er så trøtt.

kiss me

dagens antrekk


topp fra zara bokse fra cubus 


fat

Hei! :)

I dag sto jeg opp klokken syv for å dusje å det var en herlig start på dagen! ;) Etterskolen dro jeg og Johanne på artic sans en resturang og køddet veldig mye der,men så dro vi fordi vi hadde sølt over hele gulet og bordet så ja! Skal snart stikke ut å ta noen bilder til dere,sola skinner så det koker så vi blogges senere :D


 my boyfriend

Hei! :)
Jeg tenkte dere skulle få vite noe,å det er at jeg og Martin er kjærester vis det er det jeg skal kalle det. Å vi har holdt på en liten stund å ja,jeg er kjempe glad i den gutten han er alt for meg!
Han er en kjempe herlig gutt,han er kjempe søt han skriver søte ting til meg hele tiden,jeg smelter av han! Martin er utrulig snill,han er helt klart en romantiker han er den beste i hele verden. Vi har det kjempe koselig i lag,å digger å være lammi han,han er det beste som har sjedd meg!

fake a smile


Hei,hei! :D

Har vært hjemme hele dagen og sett på Gossip Girl,haha jeg synes det er veldig artig falt i min smak. De siste dagene har jeg vært lammi Martin og Tora,kan egenklig ikke si hva vi har gjort vi har ikke gjort noe bortsett bra se på film :) Jeg har blitt veldig lat i det siste har bare sett på filmer,serier sittet oppe på rommet og ikke gjort noe men har bestemt meg for å jogge litt mere gå turer for å ikke bli usosial. Fordi når handball-sesongen begynner må jeg være litt i form da! ;) så ja,i morgen skal jeg være lammi Martin så ja kanskje jeg blogger derfra.
summer feeling

Hallo! :D

Ekstremt lenge siden jeg har blogget,og beklager så mye for det. Jeg har så sommer følelse akkuratt nå det er varmt i honningsvåg det er ikke hverdag man har så fint vær. I går kveld satt jeg barnevakt for Bertine og Emie,Johanne joinet meg vi måtte såve over det var koselig. Nå skal jeg skrive litt,ja jeg skriver litt! ;) 

 

swaggy

Hei,hei!

Jeg hater mandager,de er så kjedelige så opp fra helgen verste som finnes! I går var jeg en tur ute og jogget trur jeg skal ta en jogge tur i dag å må komme meg i form til sommerferien. 
På torsdagen skal jeg i konfimarsjon til min kjære bror og jeg kan selfølgelig filme hvordan jeg sminker meg og ordner håret å sånn,vil dere det da!? Men nå skal jeg se paradise :)

 

ukens spørsmål-kommenterer tilbake

Hallo! :)

Utrulig lenge siden jeg har blogget men har ikke hatt tid eller noe,men nå må jeg sjerpe meg! Så ja jeg har tenkt å svare på ukens spørsmål så ja bare fyr i gang spør om alt mulig du lurer på kanskje jeg svarer på video :D Hva lurer du på? kommenterer tilbake :)

black and white

i give a focka bestfriend


Hei! Var lammi Johanne i dag,hun sov over oss meg :) Også i dag i elleve tiden dro vi på basar og spiste kake,kjøpte litt lodd det var kjempe hyggelig! :D blogges senere skal se på film,blir bedre blogging i morgen er litt sliten

dagens anntrekk 01.05genser fra bikbok bokse fra veramoda sko fra din sko caps fra kjøpt på bieber konserten


 

Hva synes du om antrekket?DITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Follow on Bloglovin
  • hits