video på vei!

Hallo!

Har vært deilig med en liten pause fra bloggen, har ikke hatt så mye inspirasjon eller blogglyst. Så har vært vanskelig å sette seg ned å blogge, jeg trur jeg begynner igjen sånn hverdag! Trur det blir 1-3 innlegg per dag vis det er greit da. 

Igår satt jeg barnevakt for en nydelig søt jente på 1 år! Fikk penger hahah, skal nokk spare de. Kom hjem i rundt to- tre tiden på natta da ;) I dag kommer verdens herligste Johanne hjem gleder meg så sykt. Ja overskriften, det kommer en video snart så stay turned! 

my makeup


vippetang fra qvs - mascara fra mabyline - solpudder fra loreal paris - kost fra elf - fondation fra BB cream mabyline - kost fra gina tricot - øyenbryns ting fra cubus og hm - blush fra make up store kost fra vet ikke - concealer fra oriflame - kost fra vet ikke - concealer fra mac - foundation pudder fra mary kay - kost fra er ikke sikker.

Dette er sminen jeg bruker til vanlig, det varierer vis jeg bruker BB kremen så bruker jeg ikke mary kay puddere. Så ja, bruker sikkert ikke alt men dette er det jeg bruker til vanlig.

 

favoritt musikk

I'll Always Remeber You- Miley Cyrus 

 

Let Her Go- Passenger

Take You- Justin Bieber

 

believe it, be it and trust it!

Synes om bilde?

ukas spørsmål #6

Hei, tenkte å ta ukas spørsmål siden jeg ikke har noe å blogge om å har ingen bilder.

Hvilken kamera har du?

Jeg har Fujifilm, er faktisk en ganske bra kamera.

Bruker du mye sminke?

Hehe, bruker kanskje litt før mye for å være 13 år menmen føler meg vell.Noen du har lyst til å bli bedre kjent med, nevn 3?

Det er så mange men Emilie i syvende, Nina i åttende å Veronica.

Din bestevenn nu som Johanne flytter?

Emm... føler ikke jeg er så bestfriend men noen andre enn Johanne fordi jeg bare har brukt tid på hun å Tuva å de er mine bestevenner... Mia? :)

Er det noen du er glad for at du har blitt kjent med, hvis ja, hvem?

Nina har jeg blitt kjent med å er kjempe glad for å blitt venn med hun.


Kan du lage videoblogg som heter mine kjoler?

hehe, artig spørsmål men har gitt bort alle mine kjoler fordi jeg ikke er så komfertabel i det så trur ikke det. Når jeg får flere kjoler trur jeg bare har 2.

Vera moda eller Bik bok?

Helt klart, bik bok!

Hvilken blogger leser du?

Leser de på topplisten , Johanne å Nina sin :)Har du spørsmål til neste gang?

 

todays workout

Hei!
Fikk meg ut, yey! Så gikk et stykke for å komme til en vei opp til ett vann! Å det var sykt tungt å gå opp fordi det var grus å var litt bratt! Men herregud, det er en deilig følelse etterpå. Så etter det stakk jeg på hallen for å ta litt armhevinger, løfte vekter å litt forsjellig styrke. Tok noen bilder på den veien opp til vannet :)

training

Hei,hei!

Har fått litt trening inspirasjon, så trur jeg skal ut å jogge. Har sakt det i maange dager nå, å enda ikke kommet ut! Så får håpe jeg kommer ut i dag!
Jeg vil lese din blogg

Hallo

Kjeder meg i hjel, så vil lese noen blogger å er litt lei av å lese de samme. Vis du vil ha en ny leser, da er det bare å kommentere så tar jeg en titt å kanskje du har fått en ny leser! :)
Spørsmålsrunde, Johanne svarer!

Heihei, Benedikte sine lesere! 

Jeg har da fått lov til å ha en spørsmålsrunde om Benedikte på bloggen hennes hvor jeg svarer :) Dere kan stille spørsmål om Benedikte og om meg og Benedikte! Uansett hva dere lurer på :)

Jeg blir å svare på spørsmålene iløpet av denne uka :) 

- Blir du å stille spørsmål?

noe du lurer på?

Hei blog readers!

Er det noe dere lurer på, til ukas spørsmpål? Så er det bare å spørre så skal jeg svare på video♥ Så spør om alt mulig, skal prøve å svare godt som mulig å selfølgelig ærlig! ;)

Noe du lurer på?

photoshoot

Hei!

Som sakt i går var jeg lammi Nina, vi hadde photoshoot. Stod opp klokken ni idag jippi ikke klokken fem.
going out

Hallo alle!

Sovnet ni igår kveld, haha sånn er det når man står opp klokken syv. Er en ganske grei døynrytme, borsett fra at jeg ikke får blogget på kvelden kommer jo hjem da så! Skal snart til Nina, blogger sikkert derfra. Vi skal lage en ny videoblogg fordi den vi lagde i går ble helt misslykket.  haha, tok noen sånne bilder før jeg la meg! Litt wannabe Torhild da.

Vi snakkes senere!

friend? yes

Hallo!

Er så mett nå, vi spiste taco til kvelds kjempe koselig altså familien! I dag var jeg lammi Nina vi var og gikk i byen. Kjøpte meg faktisk en genser på mix mote dere kan få se den bedre imorgen har ikke tatt bilde av den. Vi lagde en videoblogg, tok MASSE bilder å drakk kakao å masse mere! Kjempe koselig å være med hun, vi har ikke hatt så god kontakt men kjempe artig jente. Hadde det kjempe artig.

red lips


Hallooo!♥

Dagen har vært helt super, stod opp i syv tiden, fikk ikke såve så stod bare opp. Lagde en video men det viste seg det at ansikte mitt ikke vistes, surt. Har ingenting å blogge om så bare avslutter innlegget før det blir kleint.

 

all love, stay smilng


Hallo!♥

Som dere sikkert vet var jeg i alta i dag hos tannkliniken, har fått ordnet ny streng å klosse på den tanna. Kjøpte meg et par ting, har laget video så den kommer sikkert i morgen må redigere den! Blir en kjempe kort video. Sitter nå å ser på gossip girl, er kjempe hekta hihi♥ 
Skal jeg si dere en gooood nyhet, vi skal mest sannynslig til syden i august, vi er i veldig sent å besteme oss meg hall0? syyyden♥ Så krysser alt jeg eier å har, på at det blir en syden tur!

Hvor er dere nå? 

road trip

Hei dere!
Nå er jeg i alta oss tannlegen, men har ikke tenkt å shoppe så mye. Så kanskje det blir et lite innkjøp? Da lager jeg en video så dere får se :)
Haha, nå kjeder jeg meg egenklig! Trur jeg skal dra å spise,har litt ondt i munnen. Ble veldig dårlige bilder pga knust kamera... sorry for det!

fy fader

Heia

Prøvde noe nytt, haha. Fy fader, jeg er så sliten alt! Er lei, iriitert, alle flytter å herregud.. Det jeg kunne trengt nå er en avslappet sydentur! Det er snakk om at vi skal dra men vi bestemmer om en månde før det er litt sent men håper å krysser alt jeg har på at det blit. Vet bloggingen ikke har vært helt på topp, men er så sliten så beklager for det. I dag er det dritt vær, alt er dritt med dagen feila sminke, alt! Slenger inn noen bilder jeg tok i sted.
 

vinnere av linkrunden

Hei!

Mette som er 14 år. Blogger om alt mulig,  link HER

Emilie som er 17 år. Blogger om hverdagen sin, har fin blogg. link HER

Natalie som er 14 år. Hun er en kjempe bra blogger, tar fine bilder! Dette er favoritten min, hun er også veldig pen! link HER

Tina Alexandra som er 16 år. Blogger om mote, hverdagen å masse mere. Hun tar fine bilder. link HER

Det ble bare 4 denne gangen.

Har dere noen spørsmål til ukas spørsmål? - kommenterer alltid tilbake

long hair

Hallo!

Jeg fant extenstion også fant jeg ut at jeg skulle teste det, se hvor kult! Fikk langt hår det var syk kult. Vurderer å bestille fra luxushair men hva synes dere? Å hvilken farge type passer mitt hår?

 Hvilken trur dere passer mitt hår?

challenge day- 8

Halloen!

Har ingen favoritt sanger i sommer, men liker veldig godt sangen Don't let you go av William Hawk den har jeg fått dilla på. 

loveeei t!♥

bubbleroom

Hei!

Har tenkt å vise dere noen favoritt antrekk fra bubbleroom.no synes bubbleroom har så fine klær. Du kan shoppe klær og sko på nett, de har så fantastiske klær! 

Bubbleroom / H Halterneck-BH Neonrosa Bubbleroom.noJeffrey Campbell Lita Spike Shoes Black Bubbleroom.no

Sko finner du HER                                                           Sko finner du HER

Franklin & Marshall Pants Rapa Pink Bubbleroom.noSALLY&CIRCLE Olivia Studs Shorts Black Bubbleroom.no

Joggebokse finner du HER                                                Shorts finner du HER

 

Disse er favorittene mine, bare elsker shortsen å Jeffrey Campbell skoene!

dagen så langt

Hallo!

I dag la jeg meg klokken halv ett, det var et stort sjokk bruker å være oppe hele natten å sove til fem. Er ganske stolt, jeg bare elsker sommerferie!♥  Trur jeg lager videoblogg snart, skulle ta bilder ute men det er storm ute...Så stay turned ,hvilken det blir får dere se snart. 
Sitter å ser på tv, det er home and away idag♥♥♥ wæææ,  gleder meg haha okei litt overdrevt.

Hva skal du idag?

sister photos

Hva synes du om bildene? Er hun ikke søt? :)

new in

Hei

Mamma kom hjem fra helga hun hadde vært å shoppet litt så jeg fikk noen klær men kan vise dere buksene nå. Bare en liten smakebit, det blir en video i morgen stayturned


Begge er fra Cubus og vet ikke hva de kostet. 

Hva synes du om buksene?

hvordan få flere lesere

Hei!

Tenkte jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kan få flere lesere.

1. Skrive godt

Det er viktig å ikke ha for mye skrivefeil, litt er greit da men ikke i hver eneste setning, Da er det ikke gøy å lese i det heletatt, å skriv om noe intressangt. Ikke f.eks ''i dag spiste jeg middag vi spiste pannekake mamma er kjempe flink til å lage mat, hjalp hun men å steike'' det er ikke så mange som liker å lese om hvem som lagde middagen din. Eller jeg synes det ikke er å så artig å lese om det. 

2. Ha gode bilder

Hater å lese blogger som har dårlig kvalitet, det er skuggat å mørkt. Alle liker bilder med god kvalitet på bildene,store fine bilder! Å bilde må ha noe med å gjøre hva du har gjort i dag. vis du blogger om at du bakte muffins så legger du inn bilder av det du bakte. Det er veldig viktig med god kvalitet på bildene, mye artigere å lese.

3. Meld deg på linkrunder

Vis du melder deg på linkrunder å du vinner den, så får du link på bloggen h*n. Da får du sidevisninger, å kanksje en eller to nye lesere :)

4. Kommentere

Når du kommenterer så legger jo folk merke til deg, men du må IKKE kommentere ''hei, fin blogg! kommentere tilbake?' det er egenklig bare iriiterende! 

5. Linke din egen blogg på facebook osv ..

Linke bloggen din på facebook, instagram, formspring overalt! Da får du flere leser, men vis du bare blogger,blogger å blogger hverdag uten å linke bloggen din noen plasser så får du ingen lesere.

Håper det hjelper deg, legg igjen en kommentar så kan jeg ta en titt innom bloggen din!

linkrunde

Hei! :)

Tenkt å sette i gang en linkrunde, linker 5 stykker i morgen. Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du er med. 

meld deg på!

challenge day- 7

Challenge dag 7. Et bilde fra du var liten

av meg og brodern

 

wuhu summer

Har bare helt sykt sommerfølelse, det er sol ute også bare å se på bilder av sommer så får jeg så sommer feeling♥  Gleder meg til å finne ut hvor vi skal i sommer, har fått hekta på å lage sånn bokstaver i bilder. Jeg så på topplisten å der stod jeg, er på 162 plass det er jo kjempe koselig det! Ble sykt glad, takk for det♥ I gjenngjeld så har jeg fått sponsortilbud men vet ikke helt hva det er ennå. Det kommer mer informasjon så snart så mulig.


Bare elsker det bilde♥ 

Denne står jo selfølgelig før Benedikte Helen. Ble litt misslyktes da...

Hva skal du i sommer? 
 challenge day- 6

Hallo :)

Challenge dag 6. Bakgrunnen på pc din

Justin følger meg,og svart på kik!

Hei!
omg!!!! Justin Bieber følger meg på instagram, han heter masterofcanada. Jeg er så glad, før dere sier "det er fake" så se på brukeren den er jo privat men følg så godkjenner han helt sikkert! Så ser dere på brukeren ;)
Også er det link til twitteren masterofcanada, å dær har han lagt ut bilde av justinbieber brukeren å masse mere!
Å ikke bare det han har svart meg på kik! Men viser bare noe.

purple

Heia blog readers♥

Bestemte meg for å krølle håret, også bestemte jeg meg for å ta bilder. Så ja her er noen bilder fra i dag :)
 

challenge day- 5

Hei!

Challenge dag 5. Noe du gleder deg til

Det er ikke noe spesielt jeg gleder meg til, kanskje til Johanne kommer hjem♥ Å dra på ferie til sverige♥Justin kommer tilbake til norge(vis jeg får biletter)♥


sunday funday

Hei,hallo!

Sola steker ute, sommervær jeg bare elsker det! Trur jeg skal sitte ute heeele dagen, eller kanskje sitte inne hahah. Aner ikke hva jeg skal i helgen, har enda ingen planer men skal oppdatere dåkker!
Vil dere at jeg skal ha video? så kom med masse forsalg, da skal jeg lage video til dere ;)

 

videoblogg; spørsmålsrunde del 1

Nå er den endelig her, har lagt den ut på you tube for lenge siden men har liksom ikke lagt den ut på bloggen.   

serie problemer

Kan vell si god morgen, haha stod opp for ikke så lenge siden. La meg klokken 6 i dag tirlig må virkelig få ordnet på døynrytmen min skulle være lammi Tuva i dag men selfølgelig va jeg aaaaaltfor trøtt til det! Får håpe at hun vil finne på noe i morgen ellernoe sånn? Skal legge meg når jeg blir trøtt i dag uansett om klokken er 9. 
Kan vell ikke si hva jeg har gjort i dag, for jeg har bare sovet ..  Har problemer:(( Ser på serier hele natta å hele dagen eller dæm få timan jeg er våken, hoff må virkelig ta en pause.

challenge day- 4

halloheiahalloen!

Challenge day - 4. Favoritt tv-serie(r)

åååh, det er så mange kan velge tre.

prison break

Særisøt den beste tv-serien ever! Den er på topp 1 for å si det sånn

pretty little liars


Det er også en syyyyykt bra tv-serie!

gossip girl


Det er også en bra serie, elsker den!

Har tatt de etter rekkefølge, etter hva jeg synes er best.


uten bh,yolo lizom

Hei,hei!

haha, nå tenker dere vell noe helt annet men ja kan gå rett på sak :) Var ute og tok bilder så tenkte jeg skulle gjøre noe yolo som folk har gjort ;)


å herre, det helt sykt kalt! Føler meg ikke så bra nå, trur jeg begynner å bli syk :(

I dag sov jeg til 4 tiden, i natt skal jeg ikke være oppe til 6 tiden må faktisk legge meg få litt søvn. Skal være lammi Tuva i morgen så det gleder jeg meg til kanskje vi lager en bakevideo fordeom jeg ikke aner hva det er. Jo kanskje at man bake å filme? hahahaha :D


challenge day- 3

Hei! ;)

Challenge day - 3. din favoritt genser

Jeg har ikke akkuratt noen favoritt genser, det går mest i den nyeste genseren jeg kjøper. haha

Denne fra miks mote i honningsvåg :D

summer kollasj

 

Hva synes du om kollasjen?

new in: bronzing powder

Hei!

Jeg har kjøpt et nytt bronzing powder det er merket max factor, har ikke fått testet det ut men vriker ganske bra! :)  

Hvilken bronzing powder bruker du?

summer inspirasjon
Har du sommer inspirasjon? Hva synes du om bildene, skal jeg legge ut mere sånn her? :)

redigert

Hei!

Jeg satt å kjedet meg litt så fant ut at jeg skulle redigere noen av bildene mine. Bror har jo nesten alle bildene,fordi vi skulle slette hele pc'en, det ble bare de bildene jeg har nå. Noen er jo lagt ut fra før av, menmen ;) 

Hva synes du om bildene? :)

 

challenge day- 2

Hei :)

Challenge day 2. mitt idol

Jeg har jo Justin Bieber som mitt idol men han er en artist egenklig aner jeg ikke hva idolet mitt er betyr. Men Anja Edin er mitt idol innen idrett hun er sinnsykt god, er på lanslaget men spiller nå på larvik! Er sammen med Gro Hammerseng de har en sønn som heter Mio.

//hentet fra google 

Hun er bare helt best! Digger hun

challenge day- 1

Hei♥

Challenge day - 1 .5 ting du ønsker deg

Jeg har ikke så kjempe store ting jeg ønsker meg fortiden men det er jo selfølgelig noe jeg ønsker meg. 


converse allstar// luxushair extensions// macbook pro// canon eos 600d// acne skjerf

Det er vell det jeg ønsker meg mest, jeg glemte meg litt det med challenge nå er begynnt! :)
DITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Follow on Bloglovin
  • hits