helg bilder

Heii♥

Helga har vært helt okei.Hadde gym på fredagen jeg og Tuva dro til hun og så på en film også dro vi å handla til jentekvelden.Klokken 4 ca dro jeg hjem og ordna rydde osv...Tuva kom i 6 tida,vi så på filmer og spiste goteri,det var kjempe koselig!♥ På lørdagen var vi i bursdagen til Mikael 4 meningen min,sov oss Johanne til idag♥ Kom hjem for en time sånn ca,gikk opp på rommet å dær var det driiiit rotat Dina hadde sove på rommet mitt...hoff,må rydde nu:)


må kanksje nappe øyenbrynene mine :OOO


ser du har koset deg:)♥ red eyes

 Synes om bildene?

 

Gjesteinnlegg

Hello! 

Nå er det jeg, Mia Kristin som er innom og skriver et gjesteinnlegg her :) Jeg har nettopp fiksa design og header til Benedikte, og håper hun er fornøyd!♥ Jeg og Benedikte sitter her hjemme hos meg i sofaen og gjør ikke så mye, egentlig :) PC'en til Benedikte kortslutta nettopp, så hun sitter på mobilen, haaha! 


yolo liksom! haha.

Men ihvertfall! Vi skal spille handballkamp i morgen, og det gleder vi oss til♥ Vi skal spille mot bossekopp tror jeg? Er ikke helt sikker.. Men anyway, gøy blir det ihvertfall! Vi ligger forresten enda på 1. plass på tabellen, for j12 :) Derfor må vi prøve å klare og ta seieren i morgen :D

haha, vi snakkes!

Hvis du vil besøke min blogg, klikk deg inn HER! :D 

sjærpings

Hei!

I dag hadde jeg foreldrekoferanse...Det gikk ikke så bra,hun sa at jeg ikke jobba i timene også at jeg kødda så mye i timene.Jeg hang mye i gjenn i hovedfagene,leste aldri til prøver gjorde ikke leksen! Pappa blei jo ikke så glad akkuratt men jeg har fram til jul og skjerpe meg vis ikke må jeg slutte på handball og fotball...SKAL prøve alt jeg har og eier!

hvilken header skal jeg bruke?:)

leksedag,spørsmålrunde

Halloo!♥

Ja,overskriften sier vell alt! Leksedag i dag hjemme skal øve til prøve,gjøre alle leksen og bare chille. Har ikke noe annet å si,trur jeg skal lage video men aner ikke.Skal lage en spørsmålsrunde♥♥♥ kom med spørsmål!!!!


long time ago.

har du noen spørsmål?

resultaet

Hallo!♥

I dag har jeg vært med Mia Kristin,vi var oss hun og så på film og spiste litt goteri også gikk vi ut og tok bilder.Farsdag i dag så gratulerer værdens beste pappa♥Som ikke sakt farga jeg håret mitt igår,først farga vi det sa da blei det misslykka haha,vi måtte kjøre utover og kjøpe ny farge.


det vises ikke så godt på bilder,men i virkeligheten så er det mye finere haha ♥ 

Jeg er ingen fighter,men vis jeg tror på noe,så kjemper jeg for det! -Justin Bieber (nytt profilbilde) 

Fineste Mia Kristin!!

YOLO

jakka ...

Hva synes du om bildene Mia Kristin har tatt?:)     link,link,link

krøller

endelig bursdag

Hallo alle lesere♥

I dag har jeg bursdag endelig har ventet lenge nå,har fått masse gratulasjona og det er veldig koselig♥ Skal feire den klokka 6 den varer til 10 det kan hende at det blir bilder men jeg har ikke strøm på kamerat såå men skal spøre Mia Kristin om jeg kan låne noen bilder♥
 DITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Follow on Bloglovin
  • hits