snart jul


Hei!

Jeg har vært syk siden søndag, så har ikke fått blogget. Vi har også hatt tentamen, vært litt stress. Skal prøve å blogge mere, å den videoen som skulle komme får ikke til å redigere den skal prøve på en annen pc. Det er ikke så mye å si fordi nesten ingenting har hendt.

julebord

Hallo!

I går var jeg på julebord med 9 andre jenter, vi hadde tre retters middag var kjempe god! Vi lekte også sånne små leker, vi ringte inn til radiosending i honningsvåg da måtte vi svare på et spørsmål. Alle jentene ringte inn sikkert 40 ganger, haha vi vant iallefall 5/8 vant gotteri så vi skal samles på onsdagen siden vi har fri på torsdag å spise gotteri kose oss.

Vi var der til sånn 12 tiden på kvelden, jeg overnattet oss Emilie. Nå sitter jeg her helt alene i huset, å spiser gotteri også ser jeg film haha.

Tokk noen bilder ble ikke så mange brae bilder, fordi jeg ikke enda har lært helt med kameraet. Maten smakte helt nydelig!
 

got2be-andbefaling

Hallo!

Jeg har kjøpt et produkt fra got2be, det er en varmebeskytter. Den har jeg testet en stund, synes den funker kjempe bra! Pluss at den lukter veldig godt, andbefaler den veldig for de som ser etter en som ikke er så dyr, men funker godt. Så synes jeg du skal gå for denne, kostet bare 60kr på vita du får helt sikkert kjøpt den andre steder.Har du noen gang prøvd dette produktet? Eller fra got2be?

store smykker, genialtHallo!

Som overskriften sier elsker jeg store smykker, bare elsker smykker! Det er så godt tilbehør, hvis du har en helt svart genser kan du ta på deg ett smykke så er du ikke så kjedelig: I går hadde vi tentamen, vi skal også ha en på torsdagen det går sikkert fint! haha, har dere lyst på dagens antrekk? :)

Skal jeg begynne med dagens antrekk? :)

photoHei!

Idag er det første søndag i advent jeg har ordnet rommet mitt litt, pyntet litt juleting. Videoen ble slettet på dataen så jeg må lage en ny, sorry for det men skal få lagd den i morgen.
Har dere noen videotips, jeg har lyst til å lage videoer til dere fordi jeg har jo fått nytt kamera å elsker å lage :) DITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Follow on Bloglovin
  • hits