påske 2013


fotoshoot

det er disse bildene jeg har tatt i påsken

hva synes du?

bilder fra påska

videoblogg: påsken

Hei,hei!

En liten video om hva jeg har gjort i påska har jo også vært på fjellet osv..men tokk mest bilder 

foto of me


 
er enda på hytta og kan engenklig ikke legge ut bilder men tihi må nu legge ut ett par bilder skader ingen bare kortet til pappa haha! I dag har vært på fiskekonkuranse og jeg fikk ingen fisk vant ingenting...surt men hater å fiske!! neida joda.... har tatt masse bilder!!! gleder meg til å vise de til dere på søndagen i promise!♥ har ingen ting å blogge jo men er enda kald så klarer ikke å skrive så mye..

gleder meg til å vise resten av bildene!:)♥

gleder du deg til alle bildene fra påska?

..

hei hai hallo

Vi kom på hytta i dag i tre tiden så kledde på meg dro ut å aket med lillesøter å Bertine (venninen til lillesøster). Pappa fyrte i oven også grillet vi pølse å koset oss,så nå sitter jeg bare på pc å kjeder meg å bare så dere vet det blir det ingen bilder eller videoer i påsken det er så suuurt! kan ikke legge ut noen nye bilder som jeg har tatt men skal helt klart lage et innlegg når jeg kommer hjem å legge ut en video! i promise!
så det blir på en måte bloggpause i påsken fordi jeg skal jo ikke sitte inne i påsken. vi skal være her i 8 dager helt til søndagen i neste uke. I mens jeg er her skal jeg lage den boken til Tuva når jeg ikke har noe å gjøre pappa har skrevet ut noen bilder jeg skal lime inn å boken skal bli perfekt!